2821
2789
عنوان

کمکم کنین

84 بازدید | 6 پست

من و نامزدم قبل عقد باهم اشنایی داشتیم.بعد چندماه از اشنایی امدن خاستگاری و عقد کردیم.‌ولی وضع مالی اونا یکم بده.البته ماهم مثل اوناییم.ولی پدرشوهرم برشکست شده وقلبش ۵ درصد میزنه خونشون کوچیکه .پدر مادر من زیاد باهاشون گرم نمیگرن.مثلا حتی نامزدمم زیاد تحویل نمگیرن.

الان مثلا عیده خانواده شوهرم میخان بیان عیددیدنی(چون بابام ۳ فروردین از سفر برگشته) مامانم میگه ما امسال عید نگرفتیم والان دیگ وقت دید و بازید نیست.منم میگم مامان اوتا مسن هستن اول ما بریم خونه ی اونا.ولی میگن نه ک نه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم حواست باشه ، به مادرو پدرت بگو که رفتار اونها ممکنه در آینده به ضرر شما تمام شه. 

مرد هر چقدر هم خوب باشه یه روز رفتاری که الان خانواده شما باهاش دارن رو به روی شما میاره.

بخصوص اگر خانواده ش مورد بی احترامی خانواده شما قرار بگیرن.

عزیزم حواست باشه ، به مادرو پدرت بگو که رفتار اونها ممکنه در آینده به ضرر شما تمام شه.  مرد هر ...

کاش خودشون متوحه میشدن که اونام گناه دارن همیشه که اینجوری نمیمونه .وضع اونام خوب میشه

خب مثلا بگین ک از دست من چه کاری برمیاد چیزی میتونم بگم بهشون 

بهشون بگو درواقع اول ما باید به رسم احترام میرفتیم خونشون عیددیدنی چون اونا مسن ترن‌.

حالا که اونا دارن اینکارو میکنن

بهتره بهشون احترام بذاریم چون رابطه ی خانواده ات با نامزدت ربطِ عجیبی به رفتار خانواده شوهرت با شما خاهد داشت.

درضمن بگو هرچقد شما بهشون احترام بذارید درواقع دارین ارزش منو پیششون بالاتر میبرین و خودتونو بزرگوار نشون میدین

2828
2791
2779
2792