2777
2789
عنوان

متنش جالبه

170 بازدید | 16 پست

آيـا وكيلم شما را به عقد دائمىِ....

و بعد از چند بار چيدن گل و آوردن گلاب بالاخره با اجازه ى بزرگتر ها بله را مى گويند و به اصطلاح خودشان مى روند قاطىِ مُرغها..!

امّا از من به شما نصيحت بى "عشق" تن به وصلت ندهيد كه عاقبت اين عمل خطرناك خوشايند نيست!!

بى "عشق"ازدواج نكنيد كه آمار"طلاق " را بالا نبريد!!

بى "عشق"ازدواج نكنيد كه ريشه ى "خيانت"بخُشكد!!

بى "عشق"ازدواج نكنيد كه به محض ديدن دوست مجردتان نگوييد "اگر عقل الانم را داشتم ازدواج نمى كردم "

لطفاً، براى رفع تكليف دامن به اين فاجعه نزنيد..!!

Join us @life_23

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه عشقم دیگ تضمین دوام زندگی نیس

اونکه اره ولی بنظرم عاشق بشی راحت تر میجنگی

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
امضات حال منه ولی هر دفعه تصمیم میگیرم یچیزی میشه😣

آره واقعا من الان از دست یکی ناراحتم خیلیم با خودم کلنجار میرم که بابا بيخيال برات مهم نباشه اما سخته ولی من میتونم یعنی باید بتونم☺️

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
شایدم راحت تر رها میکنی

شاید منکه تجربه عاشقی که نه دوست داشتن دوطرفه نداشتم .همش یه طرفه بوده یا از طرف من یا طرف مقابل

آره واقعا من الان از دست یکی ناراحتم خیلیم با خودم کلنجار میرم که بابا بيخيال برات مهم نباشه اما سخت ...

چقدر امضات خوبه ولی خیلی سخته 

وقتی اون شخص خیلی بهت نزدیک باشه ازش توقع نداشته باشی نتونی برات مهم نباشه

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
والا من با عوشق ازدواج کردم حالا ی مجرد میبینم چنان از ته دل آه میکشم ک نگو 

چرا؟

پس چرا عاشقای دور و بر من همه راضین