2777
2789

داشتیم غذا میخوردیم

بابام تموم شد رفت یکم بعد برامون توپ شوت کرد

اینطوری شد که دعوا توپ راه افتاد همو با توپ میزدیم من و بابا و ابجیام. مامانم هم به ما پیوست

آخرش ابجی کوچیکم دوغ منو که تو لیوان بود و رو سفره بود رو ریخت زمین

مامانم رو به بابا گفت این چه وضعیه زهرا(من) درست کرده ببین آخه 

بابام هم سطل پلاستیکی رو برداشت کوبید رو کمر و کتفام

چهار بار کوبید فکر کنم اونم با تمام قدرت طوریکه سطل شکست

منم جثم ریز و ظریف و شکستنیه کلا استخونم طوری که جسمم شبیه ۱۴_۱۵ ساله هاست

نمیدونم چطوری دلش اومد اونطوری محکم بزنه رو کمرم و کتفام

حس میکنم استخونای کتفم و دنده های زیر کتفم مو برداشتن چون خیلی درد میگیرن وقتی میخوام یه چیز خیلی سبک رو به جلو هل بدم از درد نمیتونم

الانم داره مامانمو سرزنش میکنه که خب که چی دوغ ریخت دیگه میریزه دیگه دوغ اگه میزدم میکشتمش چی؟ کنترلمو از دست داده بودم. هی ابجیمو میفرسته که بیاد صدام کنه برم باهاشون خوراکی بخورم هی میخواد با خنده سر حرفو باز کنه ولی خب من دیگه دلم شکسته درست بشو هم نیست

دو سه هفته پیش هم مامانم با لگد زده بود رو پام کبودیش یه هفتس برطرف شده ولی دردش هنوز هست وقتی فشار میدم استخونش درد میگیره حس میکنم پام هم مو برداشته

چرا خدا شرایط همسرم رو درست نمیکنه که بریم سر خونه زندگیمون؟ چرا خدا؟ من چجوری ۶ ماه تحمل کنم؟

بابات بچس؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرت پرخاشگره  دست خودش نیست باید بره مشاوره تا کنترل و در آخر حل بشه 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

هی داشتم میخوندم منتظر بودم پایانش این باشه ک رمان کودکانس! واقعا جدی گفتی؟ چرا وسط غذا اینهمه آدم باید یهو توپ بازی کنین بعد سطل بزنه ب کمرت و....

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

حالم بد شد 🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔

واسه ی دوغ ؟

جات باشم حالا حالا ها باهاشون حرف نمیزنم این چ وضعشه مگه دشمنشون بودی ک اینجوری افتادن ب جونت 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز