2777
2789
عنوان

چرا اطرافیان من فکر شوهرن ⁉️

443 بازدید | 58 پست

هیچکدومشون نمیگن دخترم بجای برسه ی ابهتی داشته باشه

فقط شوهر شوهر، بچه

خانواده خودمم اینطورن

ینی چی اخه

فقط دختر پرورش میدن برای شوهر

رسما انگار زنا ادم نیستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکردم فقط شهر ما اینجوریع

اصن فکر استقلال زن نیستن

هیچکس اهمیت نمیده ب این موضوع

فقط شوهر و رو حرف شوهر حرف نزنو و بچه داری

ینی کلا دختر متولد میشه برا خودش نیست برا کلفتیه

همه همینن

بهترین تحصیلات،بهترین شغل را داشته باشی ولی شوهر نداشته باشی هیچ ارزشی برات قائل نیستن

حالا شوهر کنی همچین تحویلت میگیرن که نگو

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....

دختر اگر درس نخونه ، بیکار باشه ، چشمش به دست این و اون باشه ، خوب اینو شوهرش میدن بره خرجش رو کس دیگه ی بده ، مگر نه اگر دختر شاغل با درآمد 100 میلیون باشه پدر و مادر اصلا رضایت نمیدن دخترشون شوهر کنه 

اصن فکر استقلال زن نیستنهیچکس اهمیت نمیده ب این موضوعفقط شوهر و رو حرف شوهر حرف نزنو و بچه داریینی ک ...

اغلب خانواده ایرانی نه همشون  حاضرن ۵۰۰ میلیون پول بدن برای جهاز دختر 

اما ۱۰۰ میلیون پول ندن به دختر بعنوان سرمایه اولیه کار و مهارت یاد بگیره ... 

دختر بگه می‌خوام شاغل بشم میگن فقط معلم دکتر پرستار حق داری بشی 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

این کجاش جلو افتادنه همش کذتیخانواده ها هم سنتی، حداقل نمیذارن کسی ک خودمون میخواییم باشه

منم نمی تونم درکش کنم

ولی درد مادرانی ما عمیقاً معتقدن که جلو افتادنه ، حتی ارزشش رو از سرکار رفتن بیشتر میدونن

فی فی🫧و گل ها🌸