2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 56 پست

هیچکس بهم نگفت چجوری رژیم خوب بگیرم چقدر بخورم منم از روی عصبانیت رفتم روزی ۱۰۰۰ تا خوردم لاغر هم شدم اما الان یهو ترسیدم  شیرینی نمیخورم ناهار هم نمیخورم بقیه رو میخورم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چیکار کنم 

کسی نیست. ؟ 

میخوام از فردا روزی ۱۵۰۰ کالری بخورم 

اول صبح انجیر 

صبحانه  یک کف دست نون و پنیر  گاهی وقتا هم مربا یا خیار و گوجه

ناهار سوپ  

شام سبک در حد سالاد 

دوباره میوه میخورم خوبه؟؟ 

حالا چیکار کنم کسی نیست. ؟ میخوام از فردا روزی ۱۵۰۰ کالری بخورم اول صبح انجیر صبحانه یک کف دست نون ...

مربا نخور شکر داره کلی کالری داره به جاش از غذای بقیه بخور میتونی برنج خورش بخوری اما حدود ۱۰ قاشق با ۳ قاشق خورش 

اگه بخوای تمام روزا رو اینجور پیش بری کلی ویتامین‌های بدنت میره 

ببین هر چی بقیه میخورن توام بخور اما مقدارش از برنامه های کالری شماری باید پیدا کنی 

چای سبز هم یادت نره انداز یه قاشق برگ چای سبز و اندازه نصف بند انگشت چوب دارچین بندازی تو لیوان دمنوش آب جوش بگیری روش و سرشو بزاری تا نیم ساعت دم بکشه هم اشتها رو کم میکنه و هم چربی سوزه دو ساعت بعد ناهار نوش جان کن دارچین طعم گس چای رو میگیره و اصلا باهاش نیازی نیست قند بخوری خودش شیرین میشه با دارچین یا کمی گلاب 

شکر و قند و شیرینی و خامه   رو حذف کن کلا وگرنه همه چی میتونی بخوری اما به مقدار کالری توجه کن

مربا نخور شکر داره کلی کالری داره به جاش از غذای بقیه بخور میتونی برنج خورش بخوری اما حدود ۱۰ قاشق ب ...

باشه مربا رو حذف میکنم مرسی دوست عزیز برام دعا کن یه صلوات برای سلامتیم میشه بفرستی 😪♥️

از فردا خوب می خورم ۲ تا انجیر صبح صبحانه مقوی یک کف دست نون و پنیر چای سبز ناهار حذف میام وعده سیب ...

اخه گلم چرا ناهارو حذف کنی اینجوری که ضعف میکنی 

چای سبز رو باید بعد وعده اصلی که ناهار هست بخوری چون قشنگ بعد خوردنش احساس میکنی معده جمع و خشک میشه و غذا رو هضم میکنه رو دل گشنه بخوری حالت تهوع و ضعف میاد برات 

برنامه های کالری شماری نصب کن رو گوشیت کالری و اندازه تمام مواد غذایی رو میاره برات 

شماصبحانه با یه کف دست نون  پنیر اندازه یه قوطی کبریت و یه دونه گردو میتونی بخوری با یه لیوان چای معمولی که با یه قاشق چای خوری گلاب طعم شیرین گرفته و شکر نداره 

ظهر از غذای سفره که زیاد چرب نباشه میتونی اندازه یه کاسه سالاد خوری بخوری کنارش سبزیجات هویج یا چند قاشق ماست و خیار بخور دوساعت بعدش هم یه لیوان چای سبز دارچین 

نوشابه دلستر  اصلا نخوری 

بستنی حذف پفک و چیپس ها حذف اینا کالری زیاد داره و سیر کننده هم نیست 

شب یه لیوان شیر و ۳ تا ۵ دونه خرما شام میشه اگر دیدی گرسنته سیب درختی یا هویچ بخور

هلو و الو ضعف میاره هلو و الو رو عصر بعد ناهار میتونی بخوری 

مثلا اگر دیدی ناهار خانواده پیتزاست در ماه یبار 

۴ تیکه ازش بخور درصورتی که کم پنیر باشه 

وعده اصلی و پرکالری تر از همه نسبت به ۱۵۰۰ که در نظر گرفتی  ناهارت باشه وعده شام هم کم کالریترین باشه چون عصر ساعت ۷ به بعد سوخت و ساز بدن کم میشه و نباید غذای سنگین بخوری اگه بتونی بری پیاده روی خیلی زودتر لاغر میکنی و سایز کم میکنی 

به طور طبیعی  پزشکان میگن ماهی حدود ۴ کیلو باید کم بشه نمیشه سرف یه ماه ۸ کیلو کم کرد چون تمام مواد مغذی بدن از بین میره و برای بدن مضره 

باشه مربا رو حذف میکنم مرسی دوست عزیز برام دعا کن یه صلوات برای سلامتیم میشه بفرستی 😪♥️

فرستادم عزیزم 

همیشه سلامت و شاد باشی 

رژیم ۱۰۰۰ کالری که میگرفتی باعث یبوست شده چون معده بیچاره به خودش غذا ندیده بوده 

فرستادم عزیزم همیشه سلامت و شاد باشی رژیم ۱۰۰۰ کالری که میگرفتی باعث یبوست شده چون معده بیچاره به خو ...

از امروز میخوام ۱۵۰۰ تا بخورم بعد مواد سالم بخورم اگه  استپ کردم یه روز زیاد میخورم یه روز کمتر از ۱۵۰۰ که بدنم شوک وارد شه بعد دوباره شروع به ۱۵۰۰ تا میکنم  خوبه؟