2777
2789

اگه فصل ا دیگه ای بود میشد اسکله یا ساحل گرفت کنار دریا ولی الان اصلا نمیشه 

کافه های سمت اسکله عربا قیمت هاشون بعد نیست یا بعد بازار ماهیگیر ا میکامال هم کافه های خوبی داره ولی خیلی گرونه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اگه فصل ا دیگه ای بود میشد اسکله یا ساحل گرفت کنار دریا ولی الان اصلا نمیشه کافه های سمت اسکله عربا ...

اسمشونو میدونی عزیزم اونایی که سمت اسکله عرباست؟از قبل باید رزرو کنم برا تولد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمشونو میدونی عزیزم اونایی که سمت اسکله عرباست؟از قبل باید رزرو کنم برا تولد؟

نه عزیز دلم اسم هاشونو نمیدونم من همیشه برای شاورما ی معروف اون قسمت میرم کافه ها رو هم گذری دیدم فکر نمیکنم نیازی به رزرو از قبل باشه 

رستوران شاندیز پلاس صفدری هم اردیبهشت ماه رفتم موسیقی زنده داشت اتفاقا یه خانواده میز بغلی ما  جشن تولد گرفته بودن فضای جالب بود و کیفیتش عالی بود صفدری رو باید از قبل رزرو کنی کافه رستوران های ساحل مرجان هم خوبن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خیلی ممنون عزیزم حدودقیمتشم میگی؟

من کافه های قسمت اسکله عرب  ها رو فقط یک بار رفتم که یه چایی عربی با شیرینی مخصوص مثلا برای سه نفر حدود پونصد خورده ای شد همیشه کافه روباز شاندیز سرسبز ساحل سیمرغ میرفتم که فضای عالی داشت غذاهای با کیفیت و به نسبت مناسبی داشت و خیلی ها اونجا تولد می گرفتن نمای دریا رو هم داشت برای تولد و عکس بازی عالی بود باید از قبل میز رزرو می کردی قیمت غداهاش مثلا سینی مخصوص خانواده که شیشلیک و اکبر جوجه و برگ و کلی مخلفات داشت یک خورده ای بودکافشم قیمت هاش خوب بود ولی چند باری رفتم مثل اینکه کلا تعطیل شده رستوران شاندیز صفدری هم منوی تک نفره  غذاهاش از 500-600به بالا بودن البته ممکن  گرون تر شده باشه ممکن هم هست الان به خاطر کم بود مسافر قیمت ها کمی پایین تر اومده باشن  ولی برای سوپرایز میتونید به دیجی بسپارید که تولدش رو اعلام کنه کافه های ساحلی مرجان رو هیچ وقت نرفتم فقط عاشق خود ساحل مرجان هستم برای سوپرایز میتونید روی گزینه های کشتی شبانه که الان قیمت خوبی دارن چون مسافر نیست مثلا زمان شلوغی نفری تا یک خورده ای میرن  و پارک برفی پنگوئن که پارسال نفری یک تومن بود شایدم کمی بیشتر هم فکر کنید 

[QUOTE=394077935]خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم[/QUO

💚💚💚💚💚💚💚