ارد برنج گلوله نمیشه یکی دو قاشق ارد برنج رو تو روغن حیوانی خیلی کم تفت بده تا بوش بلند شه بعد اب و عسل یا نبات بریز...البته از زعفرون و گلاب و عسل شیره هم درست کنی بریزی توش عالیه...توش چهار زیره هم بریز قوت دار میشه
اگه میخوای گلوله گلوله نشه بعد از اینکه اردو تفت دادی بزار سرد بشه بعدش نیم استکان شربتو بریز البته شربتتم سرد باشه ها تند تند هم بزن بعد از اینکه همشون یکنواخت شد بقیه ی شربتتو بریز و یکمم آب جوش بازم هم بزن زیرگازتو کم کنیا بعدش که دیدی داره کم کم سفت میشه برش دار