2777
2789
عنوان

پسررررم

97 بازدید | 10 پست

مادرا من یه پسر پنج ساله دارم که مثل اکثر بچه ها شیطونه... اصلا به حرفم گوش نمیکنه وخیلی اذیت میکنع پارک وبیرون یه روز درمیون میبرمش بازی میکنیم کلی اسباب بازی وکتاب داره میگم که بدونین کمبودی نداره اما گاهی عصبی میشم سرش داد میزنم یا میزنمش ولی بعد عذاب وجدان میگیرم وشبا گریه میکنم که چرا همچین کاری کردم.. تو رو خدا شما هم اینحوری هستین؟ میشه کمکم کنید که چیکار کنم یا دلداری بدید؟ دارم دق میکنم

ببین نزنش بهترین راه تنبیه محروم کردن 

عذاب وجدان نگیر توبه کن و بگو دیگه نمیزنی 

دیدی کار بدی می‌کنه مثلاً اگه هر روز خوراکی میخری براش نخر

و ازش قهر کن بذار بفهمه اشتباه کتک بخوره عقده ای میشه بدتر می‌کنه

خودت رو جریمه سنگین کن هر جیغ و داد ۵۰۰ هزار تومن هر کتک زدن یک میلیون جریمه بدی بریزی به حساب پسرت ...

تنبیه باعث میشه بهتر رفتار کنی ...

بچه های اول موش آزمایشگاهی هستن بمیرم براشون خیلی اذیت میشن

❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع ک میخای بزنیش ب آخر شب فکر کن ک قرارع برای این کار گریه کنی 

با خودت تکرار کن این یه بچه هست و تا هفت سالگی باید اوج شیطنت باشه اوج کشف کردن اصلا خدا این خصلت رو در اون قرار داده بچه ای ک شیطنت نکنه بیماره یا این شیطنت رو در سن بزرگ سالی میخواد تخلیه کنه ک اون موقع شیطنت ها بچگانه نیست 

دعا کنید منم مادر خوبی باشم 

ببین نزنش بهترین راه تنبیه محروم کردن عذاب وجدان نگیر توبه کن و بگو دیگه نمیزنی دیدی کار بدی می‌کنه ...

بهش میگم اذبت کردی دیگه مثلا خمیر بازی نمیخرم میگه نمیخری که نمیخری... بخدا دیگه کم آوردم.. باباش هم اصلا نیست... وقتایی که میبینه اوضاع بده بیشتر شیفت وایمیسه که نیاد خونه اعصابش خراب نشه... مشاور هم بردمش میگه جایزه وتنبیه بزار اما اصلا تاثیری نداره

بهش میگم اذبت کردی دیگه مثلا خمیر بازی نمیخرم میگه نمیخری که نمیخری... بخدا دیگه کم آوردم.. باباش هم ...

بگه

اون مدلی میگه حرص تو رو در بیاره 

ریلکس باش بگو حله دیگه 

چیزی که دوست داره رو نکن براش