2777
2789

داخل شیشه های کیلویی درب فلزی کنسرو کردم . بعد دیروز که در شیشه رو باز کردم یکم کپک زده بود هنوز یکماه هم نشده بعد کامل پلمپ بود . نمی‌دونم چرا حالا نگران بقیه شیشه ها هستم از طرفی اگر باز کنم باز باید پلمپ کنم دردسره .درش یکم زنگ زده بود ازون می‌تونه باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا نمک و یکم روش روغن میریزن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

همه رو بذار یخچال و زود تمومش کن

رب منم پارسال تو شیشه های ۲ کیلویی رب بود کپک زد

روی همه‌ی رب ها روغن جامد بریز به ارتفاع ۱ سانت که هوا به داخلش نفوذ نکنه 

به خود رب هم باید نمک میزدی

رب باید غلظ بپزی

شیشه رو باید رو گاز می گرفتی تا با حرارت کم  ضو عفونی بشه ( چند ثانیه) 

درب زنگ زده احتمالا هوا نفوذ کرده

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

روغن زدی به ربات؟پلاستیک گذاشتی بعد سرشو ببندیجاش خنک هست ربا؟

روغن که زیاد زدم . نه پلاستیک نکشیدم. داخل زیر زمین گذاشتم از داخل حیاط خنک تره ولی بازم یخ نیست

شیشه ها هم باید آروم تو آب جوش بمونه تا هیچ باکتری ای نداشته باشه

شنیدم روغن مایع هم روش بریزی کپک نمیزنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
شیشه هارو ک پر پر میکنی باید ی شب تا صبح برعکس بزاری نمک خوب زده بودی بهش؟

درسته منم شب تا صبح برعکس گذاشتم. نمکش کم بود خودم نفهمیدم بعدا یکم دادم مامانم گفت کم نمک ولی دیگه دیر بود