2777
2789
عنوان

من حس میکنم

199 بازدید | 26 پست

من حس میکنم تا آخر عمر ازدواج نمیکنم کسی منو دوست نخواهد داشت محبت رو هیچ وقت تجربه نمیکنم حس مادر شدن و حس مسافرت دوتایی و  هیچکدومو تجربه نمیکنم  واقعا بدههه که از الان آیندتو بدونی 

اهوم 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه فایده وقتی تنهایی همصحبت نداری

چه ساده ای من دیشب داشتم تا ساعت دو با شوهرم دعوا میکردم اونم انگار با دیوارم رفت تو یراتاق دیگه خوابید منو میگی مخم اون لحظه ترکید  هم‌صحبت چیه والا شوهر من که هم صحبت نیست که هیچ باهاش دردل می‌کنی همونارو تو دعوا میکوبه فرق سرت

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اونا ازدواج میکنن یکروزی من باید تو یه خونه تنها باشم آدم بتونه ۱ سال تحمل کنه بعدش دیگه افسردگی میگ ...

چند سالته9؟؟؟  حق داری دوست منم تنهاست کارمنده اما خیلی موفقه خونشو ساخت ماشین خرید همکار کرد

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

[QUOTE=394028650]آدم با آدم فرق میکنه[/QUOTEچی بگم باز حرف خودتو میزنی

فک کن ۳۵ سالت که بشه بری خونه هیچکی نباشه  خودتی خودت نه بچه داری نه شوهر نه فامیل هیچکی فقط چند تا دوست داری که فقط برا چند ساعت پیشتن