2821
2789
عنوان

من حس میکنم

203 بازدید | 26 پست

من حس میکنم تا آخر عمر ازدواج نمیکنم کسی منو دوست نخواهد داشت محبت رو هیچ وقت تجربه نمیکنم حس مادر شدن و حس مسافرت دوتایی و  هیچکدومو تجربه نمیکنم  واقعا بدههه که از الان آیندتو بدونی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه فایده وقتی تنهایی همصحبت نداری

چه ساده ای من دیشب داشتم تا ساعت دو با شوهرم دعوا میکردم اونم انگار با دیوارم رفت تو یراتاق دیگه خوابید منو میگی مخم اون لحظه ترکید  هم‌صحبت چیه والا شوهر من که هم صحبت نیست که هیچ باهاش دردل می‌کنی همونارو تو دعوا میکوبه فرق سرت

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

خواهر نداری برادر نداری خب با اینا گرم بگیر صحبت کن.

اونا ازدواج میکنن یکروزی من باید تو یه خونه تنها باشم آدم بتونه ۱ سال تحمل کنه بعدش دیگه افسردگی میگیری

اونا ازدواج میکنن یکروزی من باید تو یه خونه تنها باشم آدم بتونه ۱ سال تحمل کنه بعدش دیگه افسردگی میگ ...

چند سالته9؟؟؟  حق داری دوست منم تنهاست کارمنده اما خیلی موفقه خونشو ساخت ماشین خرید همکار کرد

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

[QUOTE=394028650]آدم با آدم فرق میکنه[/QUOTEچی بگم باز حرف خودتو میزنی

فک کن ۳۵ سالت که بشه بری خونه هیچکی نباشه  خودتی خودت نه بچه داری نه شوهر نه فامیل هیچکی فقط چند تا دوست داری که فقط برا چند ساعت پیشتن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز