من عاشق بو گودگرلم یه دونه هم از قبل دارم که استفاده اش نکردم از پاییز بزنمش خیلی خز ؟
|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
منم تازه خریدم دوباره ، تموم کرده بودم همه میگن خز شده ، ولشون کن بخوایم با حرف اینا ادامه بدیم دیوو ...
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲میخاستم ورساچه مشکی بخرم گرون بود
|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
سلام عزیزم حالت خوبه؟؟؟ببخشید میدونم پیامم ربطی به موضوع تاپیکت نداره ولی به راهنماییت نیاز دارم شما ...
سلام عزیزم ممنون من ورودی سال ۹۹ بودم شهریه ثابت ۷۵۰ و متغیز هم دقیق یادم نیست هر واحد چقدرمیشد اما سرجمع وقتایی که واحد زیاد برمیداشتم ۲۴ تا برمیداشتم ۳ وخرده ای بیشترین شهریه ای بود ک دادم
پارسال اول که رفتم مدرکمو بگیرم دانشگاه ما حدود ۸ تومن زده بود کارشناسی حقوق رو
سلام عزیزم حالت خوبه؟؟؟ببخشید میدونم پیامم ربطی به موضوع تاپیکت نداره ولی به راهنماییت نیاز دارم شما ...
پیام نور از نظزمن واسه حقوق خیلی بهتز هم شهریه اش کمتر هم هرساله بیشتر قبولی ها ازمون وکالت درجه اول از پیام نور هستن