2777
2789
عنوان

جوش میزنم

56 بازدید | 11 پست

خیلییی جوش میزنم نمیدونم چرا ۲۳ سالمه همش تو ناحیه چونه و  گونه درد دارن همه همکلاسیم یدونه جوشم ندارم‌

من باید از ۱۵ سالگی جوش بزنم تا الان  خدااااا شانس نداریمممممم

منم اصلا جوش نداشتم الان چونم پره 🙄

با خودم‌میگم چرا من هرما باید ۳ و ۴ تا بزنم ولی هم سن سالام یدونه جوش تو صورتشون نمیبینی 

با اینکه اونا زیادتر شیرینی و چربی میخورن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سی سالمه هنوز تک نوک جوش میزنم دوتا گونه پرچال‌چوله شده هر جلسه درمانش ده میلیون  یعنی شش ماه شصت میلیون باید بدم فقط کمتر بشه خدایی تنها توصیه میتونم بکنم دستکاری نکنید قرص هورمونی اسپیرولاکتون این قرص‌ها ضد بارداری نخوری ک بدتر میشن فقط ورزش کن رژیمت اصلاح کن و از این محلول کلیندامایسین بخر فقط رو جوشات بزن خشکشون می‌کنه 

من سی سالمه هنوز تک نوک جوش میزنم دوتا گونه پرچال‌چوله شده هر جلسه درمانش ده میلیون یعنی شش ماه شصت ...

اتفاقا یک ماه اسپیرونولاکتون خوردم پوستم صاف‌تر و سفیدتر شده بود ولی دیگه نخوردم 

و منم پوستم خیلی جوش داره و جاشون‌مونده پول ندارم درست کنم عادت کردم بهشون کلا من شانس ندارم تو زندگیم 

با خودم‌میگم چرا من هرما باید ۳ و ۴ تا بزنم ولی هم سن سالام یدونه جوش تو صورتشون نمیبینی با اینکه او ...

میفهمم تازه من از ۱۸سالگی موهام میریزه کم‌پشت شده سفید همشون همیشه سوالم همین بود میگفتم چرا ی چیز ساده تو زندگی خدا محرومم کرد ساده ترین چیز بخوام  ی پوست صاف ی مو پر بود که اونم گرفت تو زندگی ازم نه خانواده خوب نه فامیل خوب نه تحصیل رشته خوب نه ازدواج خوب واقعا وقتی به مسیر زندگیم نگاه میکنم دلم برای خودم میسوزه حداقل ی پوست مو خوبم نداشتم دلم مثل بقیه دخترا به اینا خوش باشه تا غمام یادم بره

اتفاقا یک ماه اسپیرونولاکتون خوردم پوستم صاف‌تر و سفیدتر شده بود ولی دیگه نخوردم و منم پوستم خیلی جو ...

اسپیرولاکتون من خوردم با قرص ضد بارداری وای داغونتر کرد صورتم رو بعد فهمیدم تنبلی تخمدان باید حذف قند چربی ورزش درست کنی نه قرص و اینا

میفهمم تازه من از ۱۸سالگی موهام میریزه کم‌پشت شده سفید همشون همیشه سوالم همین بود میگفتم چرا ی چیز س ...

حتی یک عکسم از خودم ندارم بخاطر صورتم با دوستام عکس نمیدازم میرم بیرون با شال گونه هامو میپوشونم اینم عاقبت زندگی ما  بخاطر همین صورتم هیچکس حتی خواستگاریمم نیومده 

حتی یک عکسم از خودم ندارم بخاطر صورتم با دوستام عکس نمیدازم میرم بیرون با شال گونه هامو میپوشونم این ...

میفهممت بخدا منم همیشه برا ظاهرم اعتماد بنفس نداشتم هربار ی جا درست کردم بجای دیگه خراب میشد

میفهممت بخدا منم همیشه برا ظاهرم اعتماد بنفس نداشتم هربار ی جا درست کردم بجای دیگه خراب میشد

من که پول ندارم باید عادت کرد تا پیری 

فک کنم کسی منو نگیره با این اوصاف خخخخ

من که پول ندارم باید عادت کرد تا پیری فک کنم کسی منو نگیره با این اوصاف خخخخ

چند سالته نمیتونی بری سرکار من بزرگترین اشتباهم همین بود هی نخوردم نپوشیدن خرج دانشگاه تحصیل بدم آخر از درس رشته پول در نیاوردم اگر سنت کمه برو دنبال ی کاری حتی شده چند ماه فقط صورتت درست کن حیفه الان پسرا ظاهر براشون مهم شده اگر مورد خوب میخوای باید بخودت برسی ما دهه هفتاد یا که آنقدر ظاهربین نبودن پسرا این شده حال روز ازدواجم تو دقت کن