2777
2789
عنوان

دوراهی

126 بازدید | 12 پست

اول درمورد شوهرم بگم ک ادم خوبیه و سعی میکنه چیزی برام کم نزاره,ولییییی ماجرااینه که من تو یه وام خانوادگی شرکت کردم از سه سال پیش تقریبا,که قرار بود برای هدیه زایمانم برام طلابخره که نخرید و پولو گزاشت تو حسابی که برای خرید خونه پس انداز میکردیم,منم چیزی نگفتم,سال بعدش بازم قرار شد نوبتم شد به جبران اون واسم بخره که بازم نخرید و این سری همه ی پول پس انداز رو داد به دااداشش یه ماشین خارجی خرید بااینکه من راضی نبودم گفت داداشم چندماه دیگه ازایران میره بزار بخرم واسش اون رفت میفروشیم سودم میکنیم,البته 20تومنش از داداشش بود ولی80تومنش از ما,حالا دوباره وام نوبت من شده گفتم این سری واسه خودم طلا میخرم دیدم میخنده گفتم چته گفت پولو بده من باهااش چندتاوسیله ضروری واسه دفترم نیاز دارم بخرم...وضع مالیشم خداروشکر عالیه یعنی هیچ احتیاجی به این پولا نداره ولی نمیدونم چااینجوریه,اعصابمو خورد کرد حالامن دیشب گفتم نمیدم بهت,,ولی الان که فکر میکنم میگم بزار بهش بدم ولی واسش برم تو قیافه ,از ناراحتیم میترسه....ب نظرتون چکارکنم

خودت بد عادتش کردی..

این دفعه بهش پول نده برو برای خودت طلا یا هرچی دوست داری بگیر....

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش نده اگه میدونی واقعا نیاز نداره

یجوریه انگار میخواد پول دستت نباشه😒😒

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
بهش نده اگه میدونی واقعا نیاز نداره یجوریه انگار میخواد پول دستت نباشه😒😒

اره مخصوصا تا چند ماه قبل ولی تواین چندماه خودم پولایی که بهم میداد رو جمع کردم یه مبلغ خوبی شد ازاون موقع بیشتر اعتمادداره,اخه من ولخرجم هستم یکم

دقیقا بدد عادت شده خیلی

دیگه انقدر عادت میکنه که حتی لزومی نمیبینه که پول دستت باشه...

کاری که من کردم رو نکن...

تو بانک پس انداز داشتم 1 تومن 1 تومن بهش قرض دادم ..حالا اصلا زورش میاد پس بده..میگه پول میخوای چیکار هرچی بخوای خودم میگیرم..

درصورتی که زجرکش میکنه تا چیزی بخره

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
اره مخصوصا تا چند ماه قبل ولی تواین چندماه خودم پولایی که بهم میداد رو جمع کردم یه مبلغ خوبی شد ازاو ...

زن باید ولخرج باشه

کار خوبی میکنی،بازم بهش نده😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم