2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترش واش

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

مریضیم سوپ داربم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بابام هنوز نیومده معده درد منو از پا درآورده دارم چاک میخورم شام نمی‌خورم اما مامانم لوبیا پلو گذاشته 

ناهار فردا رم بزار بهت بگم آش ترخینه داریم 😂

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

اشپزی بلد نیستم  مامانم هم بیرونه خخخ

چه جالب اتفاقا همین الان داشتم گوگل سرچ میکردم غذای من دراوردی درست کنم مامانم بیاد تعجب کنه خخخخ

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ترش واش

خیلی خوشمزه است البته دوستم درست کرده بود و من عاشقش شدم

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭