2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری انتخاب رشته کردین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ی سوال مثلا رتبم واسه ی رشته ک دوس دارم اونو چندمین اولویتم بزنم؟

رشته ای که دوست داری رو باید جلوتر بزنی چون اگر رشته ی دیگه ای رو بزنی و اونو قبول بشی خب تکلیف علاقه ت چی میشه .

مثلا می زنی پزشکی شهر خودت .شهر نزدیک .شهر دور 

بعد مثلا داروسازی شهر خودت ...شهر نزدیک و ....

کلا مثلا اگر رتبه ت به پرستاری میخوره تو باید انتخاب رشته ت رو از یه رشته ی بالاتر مثل دارو شروع کنی بعد بیای به پرستاری ....متوجهی چی میگم ؟.

رشته ای که دوست داری رو باید جلوتر بزنی چون اگر رشته ی دیگه ای رو بزنی و اونو قبول بشی خب تکلیف علاق ...

اها درسته قشنگم  ینی اول ب چیزی ک مثلا رتبم کمه بعد ب چیزی ک رتبم متناسبشه بزنم

کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭

14200 اینا گلم

اینطور ک من دیدم تو پیجای مشاوره 

شاید پرستاری و مامایی هم بیاری ازاد 

ببین اول پیراپزشکی های روزانه استان خودت و ناحیه خودت رو بزن ( ناحیه بندی رو تو اینترنت سرچ کن میاره ک با کدوم استان ها توی یک ناحیه و یک قطب هستی) 

اگه میتونی هزینه کنی  همون پیراپزشکی هارو ازاد هم بزن 

بعد اونا بهداشت و روانشناسی و اینارو بزن

کاربر جدید نیستم😁 

اینطور ک من دیدم تو پیجای مشاوره شاید پرستاری و مامایی هم بیاری ازاد ببین اول پیراپزشکی های روزانه ا ...

قربونت بشم گلم مرسیییی 😍😍😍😍

راستش به روانشناسی علاقه دارم برای همین میخوام هرجور شده انشاالله بیارم اشکال نداره در صورت علاقه اولویت اول بزارمش ????

ازاد تهران رو گفتین روانشناسی میارم یا شهرستان ؟؟؟

قربونت بشم گلم مرسیییی 😍😍😍😍راستش به روانشناسی علاقه دارم برای همین میخوام هرجور شده انشاالله بیا ...

اره دیگه اگ دوست داری ک اولویت اول بزار 

بستگی به ظرفیت ها داره اگ.تهران میخای اول تهران رو بزار بعد شهرستان 

کاربر جدید نیستم😁 

اره دیگه اگ دوست داری ک اولویت اول بزار بستگی به ظرفیت ها داره اگ.تهران میخای اول تهران رو بزار بعد ...

قربونت گلم مرسیییی 

ایشالا دعاکن با این رتبه تهران روانشناسی بیارم