hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 عنوان پسری ک 205 بازدید | 21 پست پسری که خیلی دوسش دارم نمیخوادمدلم شکسته خیلی و خستم از زندگی کردن همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤 1404/06/12 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 زشتی ن همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 جوری که نخ میداد حس میکردم اونم علاقه داره اما حدسم اشتباه بود همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 4234 زشتی این چ حرفیه 😐 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 لابد هستی ترک کنید تاپیکو همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 4234 جوری که نخ میداد حس میکردم اونم علاقه داره اما حدسم اشتباه بود دیوونه بوده ، اگه جوابشو نمیدادی عاشقت میشده حتمأ😐😂 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 دیوونه بوده ، اگه جوابشو نمیدادی عاشقت میشده حتمأ😐😂 واقعا شاید فقط دیونه بود خیلی نخ میداد من بهش علاقمند شدم ولی هیچ خبری نشد همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 کسی که قسمتت باشه خودش میاد میدونه عزیزم دلم فقط شکسته🦋🖤 همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
hibyqermez مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1503 میدونه عزیزم دلم فقط شکسته🦋🖤 م همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤
محدثتونم_ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1748 لابد هستی اذیتش کنی همین الان نی نی یاروبرات تگ میکنم پس برو
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 4234 واقعا شاید فقط دیونه بود خیلی نخ میداد من بهش علاقمند شدم ولی هیچ خبری نشد فدا سرت خواهر . هرکس نخ میده دلیل نمیشه ک دوست داشته باشه . پسرا ب همه نخ میدن .اما اونی ک عاشقته و دوستت داره رو ب این راحتی نمیتونی تشخیص بدی اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
اسنیکرز عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5965 برمیگیرده مطمئن باشپسرا رو باید مثل خودشون گیج کنی یه بار باهاش خوب رفتار کن چند بار با بی محلی جوابشو بدهاونوقت مثل س🦮گگگ میفته دنبالت و بیخیالت نمیشه