2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما از کجا فهمیدی باید این سرمو بزنی؟ یعنی دکتر با آزمایش تخصصی فهمید مشکل چیه یا فقط رو حساب سقط مک ...

نه دکتر زنان ارجاع داد به متخصص ایمونولوژی اونجا با ازمایش که دادم متوجه شد علت سقط نقص سیستم ایمنی هست

نه دکتر زنان ارجاع داد به متخصص ایمونولوژی اونجا با ازمایش که دادم متوجه شد علت سقط نقص سیستم ایمنی ...

عزیزم پیش کدوم دکتر؟ متم متاسفانه دو بارداری پوچ داستم ولی دکترا که هیج کمکی نمیکنند

عزیزم پیش کدوم دکتر؟ متم متاسفانه دو بارداری پوچ داستم ولی دکترا که هیج کمکی نمیکنند

عزیزم کدوم شهری؟من اصفهانم اینجا دکتر شرکت و شاکریان متخصص این کار هستن

عزیزم کدوم شهری؟من اصفهانم اینجا دکتر شرکت و شاکریان متخصص این کار هستن

ممنون عزیز، چه جالب منم اصفهانم، شما نتیجه گرفتین؟ کدومشون بهتره؟ شماپیش کدومشون رفتین؟ ببخشید عزیزم دکتر زنان شماکی بود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنون عزیز، چه جالب منم اصفهانم، شما نتیجه گرفتین؟ کدومشون بهتره؟ شماپیش کدومشون رفتین؟ ببخشید عزیزم ...

خودت برو پیش دکتر بهزاد شاکریان بزن داخل سایت دکتر تو نوبت بزن برو پیشش متخصص ایمونولوژی وقتی شرح حال بدی آزمایشات مربوط به ایمنی برات مینویسه اگر مشکل داشته باشی بهت دارو میده هم برای قبل بارداری و هم تو دوره بارداری