ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 978 عنوان وقتی پریودم میشم 73 بازدید | 7 پست وقتی پریود میشم تا یکی دو روز دلم میخاد فقط گریه کنم اصلا نمیدونم چرا فقط دوست دارم گریه کنم طبیعیه؟ چکار کنم حال روحیم افتضاحه موقع پریودی تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚 1404/06/12 | 18:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افعی_تهران_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3531 من که شب تا صبح از درد خوابم نمیبره درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4454 من از یک هفته قبل پریودی تا پنج روز بعدش این مدلی ام هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس
ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 978 من که شب تا صبح از درد خوابم نمیبره منم هم درد هم حالم گرفته میشه تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
ftftf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 978 من از یک هفته قبل پریودی تا پنج روز بعدش این مدلی ام خیلی بده یعنی هیچ راهی نیست که حالم اینجوری موقع پریودی گرفته نشه؟ تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
chichi_2 عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 844 خیلی بده یعنی هیچ راهی نیست که حالم اینجوری موقع پریودی گرفته نشه؟ نه یه اختلاله. من چنان بلند گریه میکنم هرکس ندونه فکر میکنه عذادارم😑
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4454 خیلی بده یعنی هیچ راهی نیست که حالم اینجوری موقع پریودی گرفته نشه؟ خواهرم این مدلیه دکتر زنان رفته بود بهش یه دارو داده بود تو هم برو علائمت رو بگو بهت میده هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس