2789
عنوان

چیکار کنم

128 بازدید | 13 پست

دوستم با من زیاد صمیمی نیست ولی با اونیکی دوستم خیلی صمیمیه خودش میگه همه چیزمون باهمه

ولی من با این دوستم خیلی حس صمیمیت داشتم الان که فهمیدم خیلی حس بدی گرفتم حس میکنم خودمو میچسبونم بهش یه حس خیلی بدی دارم 

از خودم حالم بهم خورد هر چقدرم بی محلی هاشو دیدم باز رفتارم باهاش عوض نشد

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید اون دوستش خیلی پایه اسو شما کناره گیری

نه نیستم

اصلا بحثم اون دختر نیست از خودم ناراحتم که با وجود کم محلیاش باهاش باز مثل قبلم

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

من دوست صمیمی کسی که دوست صمیمی داره نمیشم، چون هم اونا اذیت میشن هم خودم حس کوچیکی میکنم. من تا میف ...

دقیقا منم همچین حسی دارم

از این ناراحتم با وجود کم محلیاش باز باهاش مثل قبل حرف میزنم  

نه نیستماصلا بحثم اون دختر نیست از خودم ناراحتم که با وجود کم محلیاش باهاش باز مثل قبلم

خب شما اگه میبینی سرده علتشو بپرس شاید ناراحته از یه چیزیه

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

ولش كن دخترك مغرور رو

حس میکنم خودمو کوچیک کردم

دقیقا منم همچین حسی دارماز این ناراحتم با وجود کم محلیاش باز باهاش مثل قبل حرف میزنم

بستگی به ادمش داره

اگه میبینی صمیمی بودنت یک طرفه هستش باید بخاطر عزت نفس خودت توعم معمولی باشی

خب شما اگه میبینی سرده علتشو بپرس شاید ناراحته از یه چیزیه

نه کلا با من راحت نیست انگار

بستگی به ادمش دارهاگه میبینی صمیمی بودنت یک طرفه هستش باید بخاطر عزت نفس خودت توعم معمولی باشی

بله همین تصمیمو دارم

عزیزم برو با یکی دیگه صمیمی شو 

برو کلاسای مختلف یا جاهای شلوغ رفیق پیدا کن یا داخل مدرسه و دانشگاه با بقیه رفیق شو و ارتباط بگیر

و اگه پیدا کردی باهاشون استوری بزار تا رفیق مثلاااا صمیمیت فشار بخوره:)

درکت میکنم بهش نچسب دیگه

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه