2777
2789
عنوان

پرخوری بچه فامیل🍖

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 35 پست
هست متاسفانه🙁 نمیشه قطع ارتباط کنم

🤣 عاشق این شدم ک انقد راحته ک میره سر یخچال یکی دیگ

ولی اینک ۱۲سالشه و بلد نی دستمال برداره دستشو تمیز کنه اون دیگ پدر مادرش تقصیرکارن تربیتش نکردن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

پس مستقیم بهش بگو . بدون خجالت بگو لطفا وقتی تشریف میارید منزل ما یکم کنترل روی بچتون رو بالا ببرید ...

سر یخچال رفتنش یکی از مشکل هاشه.

مشکل زیاد داره لامصب اندازه ۵ نفر میخوره.

اگه یه ظرف بزرگ میوه یا شیرینی یا آجیل جلوش بذاری باید تمومش کنه.

خیلی پر خرجه.

وقتی از خونه ما میرن هیچ اثری از خوراکی ها باقی نمیذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترخالم اینطوری بود از بچگی و کلی مشاور و دکتر هم رفت درست نشد. پدر مادرش واقعا تمام تلاششونو کردن. تمرین دادن رژیم دادن مشاور بردن همه کارررر

الان ۲۵ سالشه شده ۱۰۷ کیلو

یادمه میومد حونه ما مامانم با مهربونی بهش میگفت هرچی میخوای به خودم بگو، یه کم تاثیر داشت

چجوری رو ندادی؟این اصلا کنترل نمیشه. من اگه بخام رو ندم مادرش ناراحت میشه

وقتی میرفت سر یخچال خودم میرفتم کنارش با اخم میگفتم هرچی میخوای بگو خودم بیارم

طرف شوهر منم خیلی ازین رفتارم ناراحت میشدن.اما الان عادت کردن دیگه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
🤣 عاشق این شدم ک انقد راحته ک میره سر یخچال یکی دیگ ولی اینک ۱۲سالشه و بلد نی دستمال برداره دستشو ت ...

دقیقا مقصر پدر مادرش هستن.خیلی بیخیالن.

جوری شده تو روشون وامیسته.

مطمنم بزرگتر بشه خلافکار میشه.

سن بلوغ  اشتهای نوجوون زیاد میشه

باید زیاد خونه ی مردم  نرن تا به مرور بهتر بشه

دو تا پسر دختردایی همسرم داشت توی پنج دقیقه یک میوه خوری پر از انواع میوه را غیب می کردن

الآن بزرگ شدن  بهتر  شدن

یک بار اومدن خونه ی ما فقط همون یک بار  بود 

یک میوه  خوری بزرگ  میوه و یک جعبه ی شیرینی سریع  محو شد

رفت سر یخچال بگو چیزی می خوای خودم بهت میدم 

بزار مادرش ناراحت بشه بلکه یه کم رو تربیت بوش کار کنه 

دیگه غذا و میوه رو نمیتونی کاری کنی چون میشل می‌کشه بعضیا دله هستن انگار تو خونه ی خودشون منع میشن از خوردن اونوقت تو مهمونی جبران میکنن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
متاسفانه مادرش ادم حساسیه اگه اینو بگم داستان میشه.و از طرفی فامیل همسرم هستن.اگه چیزی بگم و قهر کنن ...

اگر میخوره و به نسبت خوردنش چاق نمیشه بگو آزمایش تیرویید بده حتما احتمال پرکاری تیرویید بررسی بشه

اگر میخوره و چاق میشه دیگه خانواده ش مشکل بینایی دارن به خودشون چشم پزشک معرفی کن 😐

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه خواهرشوهرته چه بی ادب یعنی از پدر مادرش حرف شنوی نداره مگه میشه .مادرش باید تنبیهش کنه مثلا تا یه مدت اصلا مهمونی نبرتش وبهش بگه که بخاطر رفتار زشتش امکان مهمونی رفتن نداره

وقتی میرفت سر یخچال خودم میرفتم کنارش با اخم میگفتم هرچی میخوای بگو خودم بیارمطرف شوهر منم خیلی ازین ...

چه خوب که تونستی کنترلش کنی.

اتفاقا چندباری این حرکتو انجام دادم با اخم بهش گفتم فلانی دست نزن.یا قبل اینکه همه مهمونام برسن این بچه ظرف میوه منو خالی میکرد و مدام میخورد.جلو مادرش نمیتونم چیزی بهش بگم.انگار مم عقله حالیش نیست بهش هرچی بگی.

دیگه داره میره راهنمایی.ولی از یه بچه ۲ ساله کم عقل تره

چاقه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دخترخالم اینطوری بود از بچگی و کلی مشاور و دکتر هم رفت درست نشد. پدر مادرش واقعا تمام تلاششونو کر ...

یعنی مشکل از تربیت بد خونواده نبوده؟

توبچگی بد تربیت نکردن؟

من فکر کردم مشکل این بچه ها تقصیر خونواده ها هست

اما انگار مال اقوام شما مثل بیش فعالی یه رفتاریه که مقصر خونواده نبودن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

وای چقد بد .... 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^