hani_k9 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 15 عنوان قلمچی 148 بازدید | 14 پست بچه ها من برای اولین میخوام ازمون های قلمچی شرکت کنم و هیچ پیش زمینه ای ندارم از آزمون و تست میخواستم بدونم سطح اولین آزمون هاش چطوریه؟ 1404/06/12 | 16:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani_k9 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 15 در چه سطحی درسم خوبه فقط از این جهت نگران ازمونم که تستی کار نکردم
ساممتیو عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 89 درسم خوبه فقط از این جهت نگران ازمونم که تستی کار نکردم نگران نباش آزمونهای اولش بهت اعتماد به نفس میده و کمکم خودت سخت میری سراغ درس تا حالا تست کار کردی
hani_k9 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 15 نگران نباش آزمونهای اولش بهت اعتماد به نفس میده و کمکم خودت سخت میری سراغ درس تا حالا تست کار کردی سآل دهمم اوایل اره ولی دیگه انقدر فشار امتحان های مدرسه زیاد بود نشد ادامه بدم بعد یه سوال دیگه من که الان تازه میخوام برم یازدهم ازمون از دروس یازدهم هست؟چون من مقطع ام رو زدم یازدهم ولی فکر کنم هم از دهم هست هم از یازدهم تو ازمون ،درسته؟
ساممتیو عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 89 سآل دهمم اوایل اره ولی دیگه انقدر فشار امتحان های مدرسه زیاد بود نشد ادامه بدم بعد یه سوال دیگه من ک ... نه فقط یازدهم یعنی دهم رو خیلی خوب کار نکردی منظورم تسته
hani_k9 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 15 نه فقط یازدهم یعنی دهم رو خیلی خوب کار نکردی منظورم تسته اوه پس مقطع ام رو تغییر باید بدم چون هنوز که یازدهم رو نخوندم اره تست رو خوب کار نکردم
ساممتیو عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 89 اوه پس مقطع ام رو تغییر باید بدم چون هنوز که یازدهم رو نخوندم اره تست رو خوب کار نکردم بازم پرس جو کن پس فردا دعات خدای نکرده پشت سرما نباشه تلگرام داری؟
hani_k9 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 15 بازم پرس جو کن پس فردا دعات خدای نکرده پشت سرما نباشه تلگرام داری؟ باشه میپرسم ،مرسی به هرحال😂اره
ساممتیو عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 89 باشه میپرسم ،مرسی به هرحال😂اره از فیلم های تاملند و کلاسینو و... کیارو نگاه می کنی؟
hani_k9 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 15 از فیلم های تاملند و کلاسینو و... کیارو نگاه می کنی؟ هیچکدوم
ساممتیو عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 89 هیچکدوم منم مثل خودت ورودی یازده تجربیم فیلم باید نگاه کنی معجزه ست البته این فیلما هزینه شون حداقل ۱۲ میل هست ولی تو تلگرام همشون رایگان با همه چیز هستن۰۹۹۲۵۰۳۸۲۶۴ تو تلگرام پیام بده اساتید رو بفرستم اگه از همین مهر ماه سخت شروع کنیم هم نهایی و هم کنکور رو عالی میدیم چون یازدهم مهمترین پایه هست
hani_k9 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 15 منم مثل خودت ورودی یازده تجربیم فیلم باید نگاه کنی معجزه ست البته این فیلما هزینه شون حداقل ۱۲ میل ... خیلی خیلی ممنونم باشه پیام میدم بهتون