2777
2789
عنوان

خانوادم نمیذارن با همسرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 46 پست
شما خوبی گلم یه سری عقیده کهنه 😂

اولا    من عقیده  کهنه  ندارم     گفتم  چون تو تایپیک های قبلی زدی   همسرم وابسته  مادرش    و بی احترامی هایی کرده   بهتره  نری  باهاش    خانواده  درست میگن       بخاطر احترام خودش     وگرنه  از نظر مسائل زناشویی مشکل نیست

دوما     گفتم  شما مجردی   از جوابی که دادی مشخص   چون تا ازدواج  نکنی   متوجه  ریز  نکات  رابطه  نمیشی

سوما    ادب خوب چیزی    یک کم  یاد بگیر   تو جای عمومی با بقیه   درست صحبت کنی    تیکه انداختن و مسخره کردن بقیه  شاید  از نظر  خودت  جالب باشه    ولی از نظر بقیه  نشان از تربیت  نادرست شماست

حرمت خودتو نگه دار و نرو. رفتن و موندنت یک هفته اونجا، حریم خودتو خدشه دار میکنه.

از کجاتون اینارو در میارید 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا من عقیده کهنه ندارم گفتم چون تو تایپیک های قبلی زدی همسرم وابسته مادرش و بی احت ...

خداروشکر من هیچوقت به کسی بی احترامی نکردم 

الآنم گفتم عقده کهنه هیچ جاش نه توهین بوده نه استفاده از کلمه نامناسب 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

به نظرم اگه طرفت لیاقت خوبیتو داره به خانواده بگو الان پشتش نباشم اونم موقع حال بدیای من کنارم نخواهد بود 

البته اگه نذاشتن که هیچ تو روشون واینستا و حالشو تلفنی بپرس 

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻

من خودم مجردم واطلاع زیادی ازخیلی چیزهاندارم

ولی خودم به شخصه بودم نمیرفتم

شماهم میتونیدبه همسرتون هروقت دوست داشتین تماس بگیرین(دررابطه بااون صحبتتون که گفتیداسترس میگیرم)

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

از تجربیات

تجربه های تلخی که شما داشتید دلیل نمیشه همه همون تجربه رو داشته باشن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

واقعا این مسخره بازی ها چیه مگه همه چی به جشنه دیگه طرف بعد عقد رسماً زن و شوهرن واقعا کاش چیزی به اسم عروسی وجود نداشت کلا همه بعد همون عقد میرفتن خونه خودشون 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خونه ی خالش هست اونجا

خب اگه خونه خاله اشه بهترِ نری

و تاکید کن که خونواده ات راضی به نبودت و موندن خونه خاله اونم یه هفته نیستن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!