2777
2789
عنوان

مرگ نوزادم

185 بازدید | 5 پست

سلام ی دکتر زنان باتجربه و سن بالا معرفی کنید .نوزادم رو ۳۳ روزش بود که از دست دادم ، ی دکتر مثلا معروف رفتم فاطمه صالحی تو توانیر ولی هیچی نفهمید و هیچ راهنمایی نتونست منو بکنه ، دکترا علتش رو نفهمیدن مریضیش فشارریه بود ، نتونستند هیچ کاری براش کنند ، کامل بود ۳۸ هفته و خورده ای ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خدا صبرت بده عزیزم من میدونم چی تو دلته عزیزم.منم پارسال بچمو روز زایمان از دست دادم.مال منم 38هفته بود.خیلی خیلی خیلی سخته عزیزم.

یه کتاب بهت

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

سلام عزیزم خدا صبرت بده عزیزم من میدونم چی تو دلته عزیزم.منم پارسال بچمو روز زایمان از دست دادم.مال ...

یه کتاب هست به نام تسلای دل داغدیدگان حتما از نت بگیر بخون خیلی کمکت میکنه عزیزم

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.