زدم..خسته ام کرده دختره باید بره کلاس چهارم همه چی متوجه میشه ولی خودشو به نفهمی میزنه تا کارا براش راحت باشه.فقط تو فکر خوردنه.برقا میخواد بره.من سر صبح بلند شدم گفتم ناهارمو درست کنم که تو گرما مجبور نشم آشپزی کنم. کارم تموم شد بعد دخترم بیدار شد صبحانه نیمرو خورد.رفت اشپزخونه لاز.دیدم بیرون نمیاد گفتم به غدای رو گاز دست نزنی مال ناهاره.الان رفتم ریدم بیشترشو خورده.یعنی یه لحظه جنون دست داد بهم گرفتم کتکش زدم.خسته ام از دستش خدا نسیب گرگ بیابون نکنه بچه زبون نفهم. دختر به این بزرگی هنوووز به هیچ کی سلام نمیگه.خیلی اخلاقای رو مخ داره.هر حرفی ما نیخواییم بزنیم که اصلا بچه های دیگه براشون جالب نیست این همش میگه چی، چی شده برام بگین ببینم.بعد تو گوشیم چت جی بی تی هیت.یه بار دیدم رفته اونجا گفته من باردارم به بچه دادن شیر میدم😔 چرا چون یه بار دیده زن عموش به بچه شیر داده.فقط دنبال این چیزای چرت و پرته .همکلاسی هاش همه تو فکر تیپ و استایل و به خودسون رسیدن هستن این حتا موهاشو نمیتونه ببنده .خسته ام از دستش.مشاوره یه جلیه بردم ۹۰۰ دادم اصلا چرت و پرت به تمام معنا میکفت یارو. آزادی عمل بدین و فلان بیسار🙄 نمیدونم واقعا باید چیکار کنم
🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
آش دست خودتونه عزیزم،خودتون تربیتش کردین،تربیت از زمان جنینی شروع میشه،عجی مجی لا ترجی که یهو یه بچه ی ده ساله نیفتاده تو خونتون کمیگی تربیتش باب دلم نیس