2777
2789
عنوان

سر صبح بچمو

8887 بازدید | 296 پست

زدم..خسته ام کرده دختره باید بره کلاس چهارم همه چی متوجه میشه ولی خودشو به نفهمی میزنه تا کارا براش راحت باشه.فقط تو فکر خوردنه.برقا میخواد بره.من سر صبح بلند شدم گفتم ناهارمو درست کنم که تو گرما مجبور نشم آشپزی کنم. کارم تموم شد بعد دخترم بیدار شد صبحانه نیمرو خورد.رفت اشپزخونه لاز.دیدم بیرون نمیاد گفتم به غدای رو گاز دست نزنی مال ناهاره.الان رفتم ریدم بیشترشو خورده‌.یعنی یه لحظه جنون دست داد بهم گرفتم کتکش زدم.خسته ام از دستش خدا نسیب گرگ بیابون نکنه بچه زبون نفهم. دختر به این بزرگی هنوووز به هیچ کی سلام نمیگه.خیلی اخلاقای رو مخ داره.هر حرفی ما نیخواییم بزنیم که اصلا بچه های دیگه براشون جالب نیست این همش میگه چی، چی شده برام بگین ببینم.بعد تو گوشیم چت جی بی تی هیت.یه بار دیدم رفته اونجا گفته من باردارم به بچه دادن شیر میدم😔 چرا چون یه بار دیده زن عموش به بچه شیر داده.فقط دنبال این چیزای چرت و پرته .همکلاسی هاش همه تو فکر تیپ و استایل و به خودسون رسیدن هستن این حتا موهاشو نمیتونه ببنده .خسته ام از دستش.مشاوره یه جلیه بردم ۹۰۰ دادم اصلا چرت و پرت به تمام معنا میکفت یارو. آزادی عمل بدین و فلان بیسار🙄 نمیدونم واقعا باید چیکار کنم

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

واقعا سر در گمم نمیددنم چیکار کنم علاقه داره رفتارهای بچگانه کنه بچه ۶ ۷ ماهه مثلا.دراز میکشه میگه دارم شیر میخورم. فوق تخصص مغز و اعصاب کودکانم بردمش گفت مشکلی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار بچه انعکاس رفتار والدینشه!!! هرجور میخوای بچه ات باشه خودت اونجور باش

بعد برا غذا خوردن زدیش؟مگه اون غذا بزای همین بچه ها نیست که‌پختی چجور به دلت اومد

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد مادر‌چرتی هستی این نتیجه کارا و رفتارای خودته حق نداری بچه رو بزنی احمق خدا ازت نگذره بیچاره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

روی یک کاغذ برنامه براش بنویس برنامه‌ای که باید در طول روز انجام بده

از سبک شروع کن سنگینش نکن اگر انجام نداد محروم کن از چیزی که دوست داره گوشی تلویزیون خوراکی

بچه های ۵ ۶ ساله میبینمشدن عاقلن ولی دختر من....‌

یه دوست نمیتونه پیدا کنه بچه ها بهش سلام میدن نگاه میکنه فقط .نه جایی میخواد بیاد بیرون تدا حافظی میکمه نه هیچی

واقعا سر در گمم نمیددنم چیکار کنم علاقه داره رفتارهای بچگانه کنه بچه ۶ ۷ ماهه مثلا.دراز میکشه میگه د ...

چقد تو احمقی😕😕بچه های این سنی لوس ک میشن اینطورن داداشم همسنشه بچگونه رفتار میکنه‌ک طبیعیم هست.... ما نمیزنیمش چون‌میدونیم‌خودمون لپسش کردیم و اتقاقا حرکاتش شیرینه ت بچتو دوسنداری چنپش

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
تقریبا مثل دختر من اونم می‌ره کلاس چهارم اوضاع درس و مشق اش چطور؟!!یه نظرم شما یه کم توقعاتتون پایین ...

تو بچتو میزنی؟