2777
2789
هاشمیهر دفعه ۳ تا ۴ پیمانههر روز نیست

شما برنح شناسیت خوبه؟!!ما هاشمی خریدیم راهنمایی میخوام ازت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از برنج خودمونه هر وعده۳تا

برنحتون چی هست؟!در مورد برنح هاشمی میتونی منو راهنمایی کنی؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

جان بگومن از بوش و یک دست بودنش میفهمم

ببین ما از شمال از دو جای مختلف برنح خریدیم اولیش از یه کشاورز. بعد از یه مغازه دار که گفتن ادم درستیه. رنگ برنح عا با هم فرق میکنه. برنج کشاورزه یه مقدار شیری رنگ تره و طعم و بوی خوبی داره. برنج مغازه داره سفید رنگ تره و یه بار دمی درست کردم نه بو داشت و نه طعم. من یه ذره تحقیق کردم تو نت گفته بود برنج شیرودی مثه هاشمی هست و عطر وطعمش کمتره و سفیدتره بنظرت یعنی برنح تقلبی داد جای هاشمی؟!دو کیسه هم گرفتیم🫤

نه بستگی ب زمینشنم داره کشت چندم باشهتازه است یا کهنه

میگفتن مال پارساله. از یه برنج کوبی برنح تازه دیدم مثه همین برنحهای کشاورزه شیری رنگ بود و خیلی هم عطر داشت