2777
2789
عنوان

بخدا راست میگم

549 بازدید | 32 پست

بچه ها گفتم ک خواهرم فرار کرده با داداشم در ارتباطه ولی از ترس پلیس گوشی شو خاموش کرده 

داداشم گفت الان من وخواهر برادرمون میدونیم ولی ب مامان بابام نگفتیم 

داداششم میگه نگو ک اگه بفهمن  میان میکشنش وجدی هم‌میگه 

میگم یکم نگران باشن تا از رفتارهای احمقانه واستبدادی دست بکشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو خدا دعا کنید یا الله آیناز گوشی شو روشن‌کنه الهی آمین‌ و ی خبر خوش بهشون بوه

آیناز دیگه بخت خودش خراب کرد 

ما شوهرمون رحم نمیکنه بهمون نوبت دوس پسره

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

ببخشید پای پسری در می‌تونه به عنوان دوست پسر یا صرفا بخاطر خانواده رفته ؟

در چند مورد پرونده که خوندم پسری ، دختر رو میکشونه به فرار

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

ببخشید پای پسری در می‌تونه به عنوان دوست پسر یا صرفا بخاطر خانواده رفته ؟در چند مورد پرونده که خوندم ...

دوس پسر هم دارم فک کنم‌خونه دوس پسرشه 

البته ی خانوادا مزخرف هم دارم‌کتکش زدن اونم رفنه 

خدا مادرتونو رحمت کنه

ممنون خانم محترم

خدا به خانواده عزیزتون‌ سلامتی بده

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

دوس پسر هم دارم فک کنم‌خونه دوس پسرشه البته ی خانوادا مزخرف هم دارم‌کتکش زدن اونم رفنه

تماس بگیرید اورژانس اجتماعی ۱۲۳ مشورت بگیرید یا با سامانه ۱۴۸۰ مشاوره دولتی ببینید بهترین راه حل خانوادگی در این موضوع چیه