2777
2789
عنوان

حس زشتی میکنم

191 بازدید | 20 پست

چند روزه هس میکنم زشت شدم بعضی وقتا اینجوری میشم شمام همین حسو دارید یا فقط منم

و اینکه چیکار میکنید سریع تر این چرخه بگذره 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

زشت نیاش 

به خودت برس اون حس خوب بعد خودمراقبتی بهت میفهمونه که زشت نیستی بلکه اعتماد به نفست کمه. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم هی حس میکنم زشتم هی حس میکنم خوشگلم 

در کل اعتماد به نفسم خوبه ها با چهرم اوکیم ولی گاهی اون حس پایین تر بودن چهرم از بقیه سراغم میاد 

بهش اهمیت نمیدم و رو نکات مثبت چهرم تمرکز میکنم و به ویژگی های قوی شخصیتم اهمیت میدم 

با خودم بیشتر رفیق میشم و هی به این فکر میکنم داشتن قیافه خوب یا بد قرار نیست منو به رویاهام نزدیک یا دور کنه پس ذهنمو درگیر نکنم 

تقریبا اوکی میشم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

طبیعیه هورمون های زنانه و دردسراشمن نزدیک به عادت ماهانه و حینش این احساس دارم 😂

فکر کنم داره میاد پس خدا کنه سریع بیاد هفته بعد مهمونی دعوتم💔

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

طبیعیه هورمون های زنانه و دردسراشمن نزدیک به عادت ماهانه و حینش این احساس دارم 😂

من برعکس شما موقع عادت ماهیانه احساس میکنم که خیلی قشنگ تر میشم😅😅 

ولی هورمون ها تو طول ماه همش در چرخشن و گاهی اوقات حس ها و فکرهای خوبی نداریم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من برعکس شما موقع عادت ماهیانه احساس میکنم که خیلی قشنگ تر میشم😅😅 ولی هورمون ها تو طول ماه همش در ...

یعنی حینش؟

عجیبه آخه 

چون زیباترین چهره و احساس و حال خانم ها برای دوران تخم گذاری هست حدود دو هفته و نیم قبل پریودی 

صورت صافه انرژی خوبه خواب راحت احساس خوب اعتماد به نفس صورت بدون پف 

یعنی حینش؟عجیبه آخه چون زیباترین چهره و احساس و حال خانم ها برای دوران تخم گذاری هست حدود دو هفته و ...

آره حینش چون چشمام خیلی حالت قشنگ تری میگیره این حسو میکنم وگرنه از بالا تا نوک انگشت های پا پف میکنم و دو سه تا جوشم میزنم بخاطر پریود . 

چون حالت چشمام برام جذاب تر میشه اینطور حس میکنم😄

وای نوشتم تخم گذاری😂تخمک گذاری معذرت می‌خوام

نه متوجه شدم 😁 

اشکالی نداره اشتباه تایپی پیش میاد

جالبه🥲

ولی تو دوره ی پی ام اس بسیار حس میکنم زشتم 

کاملا طبیعیه

شماهم تو دوره ی پی ام اس اشکت دم مشکه؟🥲