2777
2789
من پسرم همیشه مدرسه می ره مریضی میگیره تابستان راحت ولی وای مدرسه می خوام بدونم تاثیر داره واقعا بزن ...

نه عزیزم، نزن براش...واکسنها خیلی عوارض دارن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم همیشه مدرسه می ره مریضی میگیره تابستان راحت ولی وای مدرسه می خوام بدونم تاثیر داره واقعا بزن ...

منم همین جوری ام

ولی هربار زدم خیلی کمک کرده بهم 

اصلا با واکسن کرونا قابل مقایسه نبست 

من پارسال زدم خیلی خوب بود دیگه سرما نخوردم فقط یکی دو بار خیلی خفیف بود برای منی که خیلی شدید سرما ...

اره منم خیلی راضی ام هربار زدم

فرانسه زدی یا هلندی 

دوستان اگه از نظر پزشکی مشکلی ندارید واکسن آنفلوآنزا نزنید بزارید سیستم ایمنی بدنتان کار خودشو انجام بده 

درضمن من یه جایی خواندم اگه این واکسن زیاد تزریق بشه در آینده احتمال ابتلا به پارکینسون بالا میره

دوستان اگه از نظر پزشکی مشکلی ندارید واکسن آنفلوآنزا نزنید بزارید سیستم ایمنی بدنتان کار خودشو انجام ...

عزیزم من انقد مریض مبشدم جونی برام نمیموند‌

پارسال فقط یکبار گرفتم اونم خفیف 

سبک غذا خوردن عوض بشه بدنتون مقاوم میشه

هله هوله نخورید قند شکر نووووشابه سمه و پفک و...

شکر سرخ رو تو اب حل کن بخور

روزی ی نخود کندر بجوید

به وسیب فراوووووون بخورید ،خود اب سیب یک واکسن طبیعی هست ،اگه یبوست دارید با گلاب قاطی کنید بخورید

تامام سالم میمونید🌸

ایمان دارم که اینده اثر گذشته را ازبین خواهد برد. و خداوند انچه را که بر ما گذشت جبران خواهد کرد...! الهی حکمتت رو شکر ،همون که خودت میدونی🫶

الان میگن عوارض داره پس چکار کنیم

سردیجات نخور هر روز یه لیوان آب پرتقال طبیعی بخورجند تا دونه سیاه دانه هم اگه هرروز بجویی قورت بدی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنه 

اینهمه نعمتهای خوب خدا آفریده