2777
2789
عنوان

تا حالا شده

39 بازدید | 2 پست

بین اطرافیانتون کسی بوده خواب ببینه چه سنی از دنیا می‌ره و هرچی بگه کسی باورش نکنه؟ بعد تو همون سن از دنیا بره؟

منظورم خودکشی و این حرف مرف های مفتکی نیست

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

مامان بزرگم انگار گفته بود من ۴۵ سال عمر میکنم‌زود میمیرم

۴۶ سالگی فوت شد

حس میکنم جذبش کردا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مامان بزرگم انگار گفته بود من ۴۵ سال عمر میکنم‌زود میمیرم۴۶ سالگی فوت شدحس میکنم جذبش کردا

ربطی نداره به نظرم زیادی مادربزرگم منم میگن ۲۰ سال پیش گفته بود خواب دیدم ۲۰ سال دیگه از دنیا میرم بعد انگاری بهش گفته بودن نه ۲۰ سال بلکه ۱۹ سال، هیچکس این رو یادش نبود امسال نوزده سال از اون خواب می‌گذشت از دنیا رفت🥲😭

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.