2777
2789
عنوان

طللا وایی

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نه بخرید نه بفروشید

من نیاز دارم وگرنه بلند مدت ک می‌دونم می‌ره بالا

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

وای نگو ک اتیش گرفتم امروز صب رفتم گفت 9تومن گرمی وزن کرد آخر سر گفت اگه عجله نداری یک ساعت صبر کن ساعت 11نیم قیمت شاید بره بالا واسادم شد 8700خورده ای نزدیک 15ملیون ضرر کردم یک ساعت

اونجوری که دلار داره میره بالا احتمالا بله

من خروج بزنم دیگه غلط کنم طلا بخرم همش درد سر 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
وای نگو ک اتیش گرفتم امروز صب رفتم گفت 9تومن گرمی وزن کرد آخر سر گفت اگه عجله نداری یک ساعت صبر کن س ...

من صد ملیون 

من بدبخت ک رو ۷۷۰۰فروختم چی بگم

من هر چی مونده بود ۱۹۰۰ شوهرم برد فروخت چاره چیه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

طلا تا 11 میره بالا ولی مجدد برمیگرده ب 6 تومن

بابا ما کیه بفروشیم من ۹ تومن بفروشم راظیم

طلا تا 11 میره بالا ولی مجدد برمیگرده ب 6 تومن

حالا شیش تومن که نمیاد 😂

صبح بود میخواستم بفروشم اومد شد ۸۶۰۰

سلام از یه بدشانسه دیگه منم دقیقا مثل خودتم از صبحه دارم حرص میخورم حالم بده دیروز ۹ تومن بود ولی تعطیل بود یکمم طمع کردم گفتم لابد رو نه و دویست هم میره یهو امروز ریخت خیلی حالم گرفتست کاش یبار دیگه بره بالا ما بفروشیم باز بیاد پایین روی هفت اینا ولی ما واقعا لتزم داریم 🥲

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤