2777
2789
عنوان

طللا وایی

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 65 پست
حساب کردنش برا کسی کاری نداره عزیزم😊قصدم این بود بهت بگم پله ای بفروشی ک کمتر حرص بخوریمثلا ۱۰۰گرم ...

اصلا صد گرم نیست من رو مقدار ک تو گرونی گرفتم ضرر کردم نخواستم بگم که اینجا مجازی ی عده میپرن؛ ....وگرنه قصد دیگه نداشتم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اره چون ضروری بود باید میدادم اینم مقصر طلافروشه شد گفت یک ساعت بشین شانست احتمال داره بره بالا منم ...

خواسته ارزون برداره من بودم حداقل به اون نمی فروختم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا صد گرم نیست من رو مقدار ک تو گرونی گرفتم ضرر کردم نخواستم بگم که اینجا مجازی ی عده میپرن؛ ....و ...

مثال زدم عزیز🤗

من خودم توی عید میخاستم بفروشم انقدر صبر کردم ک پشیمونی اورد همراهش

اگه فروخته بودم باز خریده بودم کلی سود کرده بودم

اما آدم واقعا نمیتونه بفهمه زمان دقیق فروختنو خریدنو...

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍
مثال زدم عزیز🤗من خودم توی عید میخاستم بفروشم انقدر صبر کردم ک پشیمونی اورد همراهشاگه فروخته بودم با ...

دقیقا برای منم خیلی مهمه؛ دیگه هم تصمیم گرفتم طلا نخرم؛ هی چک کردن اذیتم میکنه؛🥹فقط بتونم ۹ تومن خروج بزنم اگ باز بشه 

دقیقا برای منم خیلی مهمه؛ دیگه هم تصمیم گرفتم طلا نخرم؛ هی چک کردن اذیتم میکنه؛🥹فقط بتونم ۹ تومن خر ...

طلا نسبت ب بقیه بازار ها امن تر بوده ولی 

سود دهیش عالی

اما استرسشم زیااااد🤦‍♀️

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍
طلا نسبت ب بقیه بازار ها امن تر بوده ولی سود دهیش عالیاما استرسشم زیااااد🤦‍♀️

وای بیچاره خواهرم؛ طلا رو ۸۲ فروخت همین از طلا فروشی اومدیم بیرون رفت بالا🥹