2777
2789
عنوان

شوهرم یچیزی گفت میترسم بخوابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11483 بازدید | 220 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم🫠

من ک خواب خواب بودم دیدم یکی صورتمو موهامو نوازش میکنه بیدار شدم دیدم شوهرمه میگه هیچیت نیست ونمیخام بخابم باز اون بیاد سراغ صورتت و....ترسیده بود

کم کم اروم شد توبغلم خواب رفت شوهرم خیلی احساسش مثل زناس لطیف و ارومه

من ک خواب خواب بودم دیدم یکی صورتمو موهامو نوازش میکنه بیدار شدم دیدم شوهرمه میگه هیچیت نیست ونمیخام ...

خداروشکر عزیزم خوش بخت باشی زندگی شمارو خیلیا آرزو میکنن من خودم درحسرت یه کوچولو محبت و نوازشم قدرشو بدون انشالله مشکلش حل میشه ولی اگر تکرار شد با تراپیست صحبت کن

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

خداروشکر عزیزم خوش بخت باشی زندگی شمارو خیلیا آرزو میکنن من خودم درحسرت یه کوچولو محبت و نوازشم قدرش ...

ممنون گلم انشاالله این جور عشق قسمت شماام بشه

اره ب امیدخدا

بعد یسال و دوماه ک عقدشم تو یکماه دوبار اینجور شد اگ باز تکرار کنه میریم دکتر

باورت میشه از اونروز من صورتم کلی جوش رو لپام زده ک هنوز خوب نشده چندبار خونریزی مردن چکه چکه

وای حق داشتی خب

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
ن گلم

اگه بازم تکرار کرد نگران باش 

گرچه من فکر میکنم سر کارت گداشته

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن