2777
2789
عنوان

رفت با کسی دیگه

96 بازدید | 15 پست

یه آقایی که اتفاقا پسرعموم هست حدودا هشت ماه شبو روز التماسم میکرد دوست دارمو میخامت و این حرفا قبول کن بیام خاستگاری  ، از لحاظ ظاهرم میلی خوشتیپ و خوش هیکل و خوشگل و قد بلند بود من بعد هشت ماه اصرار ایشون قبول کردم !!چون خودشو خیلی خوب نشون داد

ادامشو الان میزارم 

این آقا اعتماد به نفس منو نابود کرد ببخشید بی پرده حرف میزنم

می‌گفت تو که صورتت سفیده واژنت هم باید صورتی باشی نوک سینت باید صورتی باشه بدنت باید س کسی باشه و می‌گفت می‌بینمت ح شری میشم بات حرف میزنم ح شری میشم

بد دلم بود خیلی و پروف میزاشتم می‌گفت مگه ولی و خرابی که عکس خودت می‌زاری

دوبارم تهدیدم کرد بفهمم با کسی بودی قبلا ،ولت میکنم حتا زنم باشی

ی شبم عکس جای خصوصیشو فرستاد و حتا وقتی بلاکش کردم نیومد عذر خواهی و ما یک ماه ارتباط نداشتیم

من این چیزارو که دیدم ترس کردم گفتم فردا بم خیانت نکنه چون تو ذهنش سفید و صورتی و این چیزا بود و چون بیشعور بود و به حرمت فامیل بودنمون حتا نگفت زشته این حرفا یا عکس اونجامو نفرستم گفتم این بدردم نمیخوره و جدا شدم و اتفاقا خیلیم اومد التماس ولی دیگه قبول نکردم الان دیدم رفته با کسی دیگه چکار کنم دارم دق میکنم می‌دونم بدرد نمیخوره اما زورم میاد من باخت دادم سرش زورم میاد رفته با کسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۸ سالشم هست دنیا رو سرم خرابه بچه ها دارم میمیرم از اینکه با کسی دیگه اس چکار کنم دیگه تو فازش نباش ...

همون حرفایی که بهت زده و کارایی که کرده رو سر اون یکی دیگه در میاره

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

شاش بند يني خيلي ببخشيد مثانه طرفو با دعا ميبندن ادرار كردن خيلي براش سخت ميشه و در اخر ميتركه😂بايد ...

وایییی 😂😂😂😂😂😂😭😭😭

حیف پول که خرج مثانه این گوه بشه