2777
2789
عنوان

داستان نویسی

69 بازدید | 10 پست

کسی هست داستان بنویسه؟ در چه ژانری مینویسید؟ 

کمک کار دارید؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

من چند سال پیشا می‌نوشتم 🤩 خیلی دوستدارم اونایی که تو تخیلمو ذهنم رو بیارم رو کاغذ ژانر ترسناک و یک ...

منم خیلی دوست دارم بنویسم عاشق نوشتنم‌ ولی داستان تو اوج ول میکنم 😭

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دوست دارم بنویسم عاشق نوشتنم‌ ولی داستان تو اوج ول میکنم 😭

اخی این روتین کار ما نویسنده هاس🫠خیلی‌ها اولش یهو ول کردن بعد با تمرین و تشویق نشستن کامل نوشتن و داستان خوبی هم شده روزی دوساعت وقت بذار بنظرم عادت میکنی

اخی این روتین کار ما نویسنده هاس🫠خیلی‌ها اولش یهو ول کردن بعد با تمرین و تشویق نشستن کامل نوشتن و د ...

دارم تلاشم رو میکنم تا اینجا یه مقدار خوب نوشتم دعا کن خوب ادامه اش بدم دارم تاریخی می‌نویسم🥲

دارم تلاشم رو میکنم تا اینجا یه مقدار خوب نوشتم دعا کن خوب ادامه اش بدم دارم تاریخی می‌نویسم🥲

عهههه تاریخیی چقدر جذاااب🤩🤩🥹افرین اصلا فکرشو نمیکردم درباره کجاهای تاریخ هست ؟ حتما میتونی چه ژانر خفنی هست حتما دعا می‌کنم عزیزم خیلی مشتاقم بنویسی 🤲👏🏼

عهههه تاریخیی چقدر جذاااب🤩🤩🥹افرین اصلا فکرشو نمیکردم درباره کجاهای تاریخ هست ؟ حتما میتونی چه ژان ...

مرسی عزیزم😍به زمان هخامنشیان و یکم قبل تر برمیگرده ولی خب به نظرم جذاب ترین موضوع داستانی بود که به ذهنم خورد🥲😁

مرسی عزیزم😍به زمان هخامنشیان و یکم قبل تر برمیگرده ولی خب به نظرم جذاب ترین موضوع داستانی بود که به ...

قربونت 🫶😄ماشاالله معلومه تاریخ خونی هاا من بخوام تاریخی بنویسم اطلاعات ندارم اصلا بدونم از کجا شروع کنم 

ولییی جذابه کمتر کسی می‌نویسه خیلیا ازاین عشق آبکی ها مینویسن توووو میتونی 

قربونت 🫶😄ماشاالله معلومه تاریخ خونی هاا من بخوام تاریخی بنویسم اطلاعات ندارم اصلا بدونم از کجا شرو ...

فدات شم😍اره یکم اطلاعات دارم😅تقریبا از تاریخ همه کشورها خوشم میاد و راجبشپن تا حدی میخونم.

😁🪷

به به پس عالییی شد🤩😁موفق باشی یادت نره بنویساااا روزی یکی دوساعت یادت نره 🌹

مرسی عزیزم حتما😍😁🪷