2777
2789
کارهای شخصی

لنوو بگیرید.. 

چون کار تخصصی و سنگین ندارید.. 

اگه میخوان بهتون چندتا مدل پیشنهاد بدم

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لنوو بگیرید..  چون کار تخصصی و سنگین ندارید..  اگه میخوان بهتون چندتا مدل پیشنهاد بدم

بله نهایت تا ۲ میلیون قیمتش باشه می خوام سی دی رامش روش باشه و ترجیحا نازک و سبک باشه

بله نهایت تا ۲ میلیون قیمتش باشه می خوام سی دی رامش روش باشه و ترجیحا نازک و سبک باشه

سایز ۱۴ اینچ مناسبه

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

سایز ۱۴ اینچ مناسبه

لپ تاپ اداری معمولا به دسته‌ای از لپ‌تاپ‌ها گفته می‌شود که در رده‌ی متوسط تا پایین از نظر کارایی قرار می‌گیرند. استفاده اصلی از این دسته از لپ‌تاپ‌ها معمولا شامل اجرای برنامه‌هایی نظیر مجموعه آفیس، مشاهده فیلم و مرور صفحات اینترنت است. بنابراین، نیاز چندانی به سخت‌افزار پرقدرت در این رده از محصول وجود ندارد.یکی از ویژگی‌های مهم در لپ تاپ اداری، وجود یک کیبورد مناسب است؛ چرا که تایپ کردن و انجام امور حسابداری و اداری از جمله کارهایی است که بیشتر با این نوع لپ‌تاپ‌ها انجام می‌شود، بنابراین وجود کیبورد استاندارد با صفحه کلید عددی (نام پد) ضروری است.همچنین، لپ تاپ اداری معمولا برای مدت طولانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین، از اهمیت بالایی برخوردار است که نمایشگر بزرگتری داشته باشد و از کیفیت ساخت خوبی برخوردار باشد. به‌عنوان مثال، نوت بوک‌های 15 اینچی که دارای صفحه کلید عددی باشند نیز وجود دارند، اما برای کاهش فشار به چشم، استفاده از نمایشگرهای بزرگتر توصیه می‌شود.