2821
2789
عنوان

مادر شوهر

785 بازدید | 50 پست

یه دو روزی رفتیم خونه مادر شوهرم خیلی زنگ زدن و اصرار کردن من بچه دارم تو کار خونه کمک میکردم فقط شب اولی که رفتیم نذاشت ظرف بشورم از فردا کار کردم . سفره ناهار رو پهن کردم همه چی گذاشتم مونده بود غذا که بچم لج گرفت بغل سفره پیشش نشستم ارومش کنم مادر شوهرم پارچه میخواست بزاره .بشقاب جلومو با پا زد کنار نگاش کردم یه نگاهی کرد به کاراش ادامه داد. کمر درد داره مثل همه ولی کارش بد بود میداد من میذاشتم به روی خودم نیاوردم . این هفته همسرم گفت بریم من براش تعریف کردم. به نظرتون بازم برم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا خو زبون داره میگفت بهت این چه حرکتیه وقتی که میدونه بچه داری کارش اصلا خوب نبوده

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

کار بدی نکرده خودت میگی کمرش درد میکنه فکر کن مادر خودته عزیزم دشمنت که نیست به خدا من به دلم مونده مادرشوهرم یکبار دعوتم کنه امشب واسه شام اینجا بود چون فشار خون داره مرغ درست کردم برگشته میگه سگ هم مرغ میخوره؟ جای من بودی چکار میکردی؟ 

مادرشوهر مثل مادر آدم که نیست

هر کاری برات کنه حتی نوک سوزن سختشه انجام بده

زحمتش میشه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

مادرشوهر مثل مادر آدم که نیستهر کاری برات کنه حتی نوک سوزن سختشه انجام بدهزحمتش میشه

مامان من اوضاع جسمیش خیلی بده انقد که میریم بالا پایین میکنه دعواش میکنم میره میشنه واسه همین نمیرم تا زحمت نیفته همچین حرکاتی تا حالا ندیدم هضمش سخته برام

کار بدی نکرده خودت میگی کمرش درد میکنه فکر کن مادر خودته عزیزم دشمنت که نیست به خدا من به دلم مونده ...

حرف شماکاملا درسته الان اسی ازاین ناراحت نیس که چرا کارکرده میگه بچه م یه لحظه بهانه گرفته از عمد که نکرده مادرشوهرشون میتونست صداش کنه که بیا فلانی کمردردم تو بیار قابلمه رو من نمیتونم نه لگد بزنه به بشقاب،کارمادرشوهرشماهم درست نیست بمیرم الهی برات

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

کارایی میکنه که همسرم متوجه نشه یجور اذیت

موذیه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792