2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی شوهر

203 بازدید | 17 پست

شوهرم میخواد ماشینشو بفروشه گذاشته تو دیوار ظههر یه دختره زنگ زد گفت عصر میام میبینمش ولی انگار نیومده شوهرم الان از سر کار اومده ولی انگار دختره تو واتس داره پیام میده از شوهرم پرسیدم کیه گفت همون دختره ظهر جوابشو داد گوشی رو هم گذاشته وسطمون دوس دارم بردارم بخونم چتاشونو ولی میترسم شوهرم ناراحت شه مردم از کنجکاوی چکار کنم

ناراحت؟؟؟

مثلا زن شوهریدا

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از صبح سر این که زن داداشم گوشی داداشمو نگاه کرده چت هامونو خونده اعصابم خرابه.کاش چک نمی‌کرد💔

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یعنی چی

یه حرفایی به داداشم زدم نخواستم کسی بدونه.خانومش رفته بی اجازه چت ها رو خونده خیلی ناراحت شدم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مگه چه حرف خاصی زدی که دلت نمیخواست ببینه

درد دل خواهر برادری.یه مشکلی داشتم بهش گفتم

خب تلفنی یا حضوری باهاش صحبت می‌کردی که خانمش حساس نشه

حتما نتوستم که چت کردم

کاش آدما بلد بودن به حریم خصوصی دیگران احترام بذارن

حتما نتوستم که چت کردمکاش آدما بلد بودن به حریم خصوصی دیگران احترام بذارن

عزیزم زن و شوهر حریم خصوصی ندارن،خیلی از خواهر شوهر ها زندگی برادرشون رو خراب میکنن،الان تو این دوره هیچ چیز غیر ممکن نیست،اگر همسر برادرتون اینکارو کرده لطفا ازش دلخور نشین،باهاش صحبت کنید و متوجهش کنید که نیازی نیست چت های شما و همسرش رو بخونه.

همینکه بجای دعوا و پررویی فقط دلخور شدین نشون میده انسان شریفی هستید،ذهنتون رو به این چیزا مشغول نکنید.