2777
2789
چجوری تمرکز میکنی من یه ساعت میخونم خسته میشم یه راهکار بگو

نمیدونم والا رشتمو دوست دارم محو درس میشم دیگه هیچی از دورم نمیفهمم . امروز انقدر محو درس خوندم یادم رفت نهار درست کنم شوهرم اومد بدبخت از بیرون غذا گرفت😂😂 بیچاره دیگه به حواس پرتیام عادت کرده غر نمیزنه😂😂

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشدم بعد از شیش ماه حسابی خونه تکونی کردم البته فعلا فقط آشپزخونه رو جمع کردم فرداهم بقیشو انجام بدم ولی حسابی سبک شدم خیلی کابینتا رو دخترم کثیف و نامرتب کرده بود .

کار مهمی که انجام دادم زیاد غذا خوردم اخه میخوام چاق بشم و تو این مدت احساس میکنم که بهتر شدم و وزن گرفتم.دوهفته هست که قرص میخورم برای چاقی 

خدایا شکرت که انقدر همه چی خوبهههههه

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

😂رشته ات چیه کاش منم اینجور بودم

ریاضی😂😂

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

نه ترس دارم از بیماری و تکرارش انتخاب رشته دوست دارم مستقل باشم برم جای دورتری خانوادم خوبن ولی خیلی حرفاشون نیش داره ک همیشه حقیرم میکنن جلو همه من همیشه در حال تلاشم که ارتقا پیدا کنم ولی اونا همیشه جلو همه خوردم میکنن همین کنکور رتبم بر فرض(الکی) شده ۱۰۲۰۰ میگم شدم ۱۰۰۰۰ فوری میگن ده هزار کجا بود شده ۱۱۰۰۰ ولی اگر باز بیمار شم تو شهر غریب کی کنارم باشه وسواس فکری نابود کرده زندگیم رو  .کاش خدا هرگز ۱۴۰۳ رو بهم نشون نمی‌داد خیلی استرسی شدم