2777
2789
عنوان

خواب جن

49 بازدید | 2 پست

دوستان ، من اوایل خیلی خواب جن می‌دیدم.

مثلاً یادمه شب که میخواستم بریم امتحان گواهی نامه ی جن از آشپزخونه امون اومد بیرون و منو زد...واقعا هم تو امتحان افتادم...بعد هرچی امتحان میدادم رد میشدم تا اینکه یکی دلم شکست منم زیارت عاشورا خوندم...بعد خواب دیدم ی سری آدم منو دزدیدن و بعد می‌خوان منو بکشن موقعی که چاقو رو گذاشتن رو رگم منم داد زد یا حسین و چاقو شکست و یهو راه باز شد برگشتم خونمون حیاطمون  خیلی سرسبز بود بعد مامانم و دایی هام و...منتظرم بودن...بعد اون خواب قبول شدم:)

یا خیلی خواب میبینم جن ها به شکل انسان بهم نزدیک میشن و من ایة الکرسی میخونم...بعد تجربه کردین تو باد شدید خلاف جهت حرکت کردین؟

انگار من آیه الکرسی میخونم و ی مانع ایجاد میشه که اون جن ها بهم نزدیک نشن ولی اونا انگار تو خلاف جهت باد به سمتم میان و این فشار حس میکنم...یبار نصف شب چشام باز کردم دیدم واقعا دارم آیةالکرسی میخونم و فکمم درد میکرد.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

منم خواب جنی میبینم دیشبم دیدم پیشانیم مورمور میشد وقتی از خواب پریدم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.