2777
2789
عنوان

خون اومدن گلو

88 بازدید | 14 پست

یچها مامانم تقریبا کمتر از 20روز پیش موقع غذا یدفعه گلوش گرفت. غذا پلو و خورشت بود. نمیدونیم استخون بود یا نه ول گلوش کلی خون اومد و نفسش بالا نمیومد. تا دو روز قفسه سینه اش درد میکرد بس سرفع زده بود. خیلی بد بود اسکش در اومد.. تو دو روز نتونست غذا بخوره دیشب موقعی که داشتیم کالباس میخوردیم دوباره اون شکلی شد و سرفه زد و پر خون اومد ولی اینسری کمتر سرفه زد که دیگع قفسه سینش درد نگیره الان میگ تا غذا میخورم احساس میکنم داره گلوم باد میکنه و زیاد نمیخوره حتی سیرم نمیشه. هر کاریم میکنم دکتر نمیره. خطرناکه؟ چیکار کنم برا کسی پیش اومده..؟ 

خیلی واجب که سریع ببرین شون دکتر خیلی زودددد

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

نشه که پشیمون شین بگین کاش زودتر می‌رفتیم ... ان شالله تن مامانت همیشه سلامت باشه🌹

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشمام همون اول باید می‌رفت دکتر دست و پاشو بگیرید ببریدش دکتر ایشالا که چیزی نیست ولی چطور میتونید مجبورش نکنیددد .. مامان منم گلوش ورم داشت بهش گفتم برو دکتر ورم عادی نیست .. تا گذشت یه نفر دیگه بهش گفت بالاخره رفت معلوم شد کیست بوده .. نمی‌دونم مامانا چرا مقاومت میکنن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چرا مگ چیه؟

خون ریزی گلو درد و احساس فشار طبیعی نیست نیاز به معاینه دارن

خب اینجا کسی تخصص نداره که معلومه باید حتما بره دکتر 😐

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

الان خوبه؟

اره نمونه گیری کرد خوش خیم بود با دارو و اینا خوبه باید عمل کنه فعلا داره رعایت می‌کنه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ولی فقط هنگام غذاست احتمال نداره. چون غذا رو خوب نجوییده یا هنوز از قبل باشع زخمش الان تازه شه؟

نه حتی اگه استخوانم می‌بود نباید اینطوری میشدن اونم با فاصله ی بیست روز 

سهل انگاری نکن زودتر ببرشون دکتر گوارش عزیزم