2777
2789
عنوان

کیا خوابگاه میرن

241 بازدید | 22 پست

من نوازنده ام سازمو میشه ببرم؟گیتاره 

و اینکه شنیدم دزدی تو خوابگاه زیاده لپ تاپ و وسایل اینجوریو چیکار کنم

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

وسایلی ک قیمت داره بذار داخل کمد خودت

و خوابگاه جای ساز زدن نیست

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وسایلی ک قیمت داره بذار داخل کمد خودتو خوابگاه جای ساز زدن نیست

ولی خوابگا ما مثل شهرک بود خیلی بزرگ بود و باب تمرین انواع ساز

چون هیچ الودگی صوتی ایجاد نمیشد

حتی استادمون ک خوایگا زندگی میکرد پیانو اورده بود

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ولی خوابگا ما مثل شهرک بود خیلی بزرگ بود و باب تمرین انواع سازچون هیچ الودگی صوتی ایجاد نمیشدحتی است ...

دیگ اون خوابگاه شما بوده 

اکثر خوابگاه ها چنان فضایی‌ندارن

و دوم این ک اتاق ها کوچیک ان جای ساز نیست 

کجا نگهداره زیر دست و پا نباشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
وسایلی ک قیمت داره بذار داخل کمد خودتو خوابگاه جای ساز زدن نیست

قرار نیست تو خوابگاه ساز بزنم واضحا😐کلاس میره ادم 

آره توی خوابگاه دزد هست...ساز هم میشه برد ولی معمولا کلی شاکی پیدا میشه که آرامش شون بهم میخوره

اونجا ساز نمیزنم عزیرم کلاس میرم فقط نگه داریشو میگم

قرار نیست تو خوابگاه ساز بزنم واضحا😐کلاس میره ادم

تو پست بعدی توضیح دادم ک ممکنه جایی ک سازت بذاری ک سالم بمونه ام پیدا نشه

و این ک کلاس میری تمرینم میخوای یا ن 

ولی خوابگا ما مثل شهرک بود خیلی بزرگ بود و باب تمرین انواع سازچون هیچ الودگی صوتی ایجاد نمیشدحتی است ...

خیلی خوابگاها فضای ازاد و باشگاه دارن همه میرن اونجا بحثم صرفا نگه داریش تو اتاقه

اونجا ساز نمیزنم عزیرم کلاس میرم فقط نگه داریشو میگم

مشکلی نیست ولی خب خیلی هم مطمئن نباش من سال اول توی اتاقی بودم که حتی جای چمدون هم نبود و کمد ها کوچیکه و بقیه هم مراعات نمیکنن که ضربه نزنن و...

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

خیلی خوابگاها فضای ازاد و باشگاه دارن همه میرن اونجا بحثم صرفا نگه داریش تو اتاقه

نگهداریش توضی دادیم اکثرا 

اگ کمدت جا داشته‌باشه تو اون میتونی بزاری همین

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

من خوابگاه متاهلی زندگی میکنم

به نظرم فعلا برو جا به جا شو، شرایط و بسنج ، اگر دیدی جای کافی و مناسب داری، یا بگو با پست برات بفرستن یا دفعه بعدی که برمی‌گردی شهرت بر خودت ببر . الان وسایل ضروری  هم زیاد داری برا بردن سختت میشه