من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ولی خوابگا ما مثل شهرک بود خیلی بزرگ بود و باب تمرین انواع سازچون هیچ الودگی صوتی ایجاد نمیشدحتی است ...
دیگ اون خوابگاه شما بوده
اکثر خوابگاه ها چنان فضاییندارن
و دوم این ک اتاق ها کوچیک ان جای ساز نیست
کجا نگهداره زیر دست و پا نباشه
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
تو پست بعدی توضیح دادم ک ممکنه جایی ک سازت بذاری ک سالم بمونه ام پیدا نشه
و این ک کلاس میری تمرینم میخوای یا ن
به نظرم فعلا برو جا به جا شو، شرایط و بسنج ، اگر دیدی جای کافی و مناسب داری، یا بگو با پست برات بفرستن یا دفعه بعدی که برمیگردی شهرت بر خودت ببر . الان وسایل ضروری هم زیاد داری برا بردن سختت میشه