وااااااااتی همین الان پاشید برید آفتین ژل بخرید. همون لحظه ک زدید یخوردهدمیسوزه البته بیشتر از یخورده اما دیگه هیچ دردی ندارید. آفت از بین میره. یعنی ی چیز میگم ی چیز میشنوید خدا خیر بده هرکی تولیدش کرده. همسرم همیشه آفت میزد اصلت غذا نمیتونست خوب بخوره از وقتی آفتین ژل پیدا شده نفس راحت کشیدیم. شک نکنید حتما استفاده کنید
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
حتی دوستمون به همه راهنماییها گفته چرت چ پرت من خاکشیرم میگم نه. چون حداقل چندروزی طول میکشه بازم. آفتین ژل همون لحظه آفت تموم میشه. برید بخرید شک نکنید تاپیک بعدیتون دعا ب جون ماهایی ک آفتین ژل پیشنهاد کردیم میکنید. من کم پیش میاد جواب بدم تاپیکهای سوالی رو. مگر اینکه واقعا خودم ب جوابی ک میخوام بدم رسیده باشم و مطمئن شده باشم
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.