2777
2789

وااااااااتی همین الان پاشید برید آفتین ژل بخرید. همون لحظه ک زدید یخوردهدمیسوزه البته بیشتر از یخورده اما دیگه هیچ دردی ندارید. آفت از بین میره. یعنی ی چیز میگم ی چیز میشنوید خدا خیر بده هرکی تولیدش کرده. همسرم همیشه آفت میزد اصلت غذا نمیتونست خوب بخوره از وقتی آفتین ژل پیدا شده نفس راحت کشیدیم. شک نکنید حتما استفاده کنید 

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
وااااااااتی همین الان پاشید برید آفتین ژل بخرید. همون لحظه ک زدید یخوردهدمیسوزه البته بیشتر از یخورد ...

ممنونم عزیزم میگیرم میزنم تعریفشو شنیدم

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی دوستمون به همه راهنماییها گفته چرت چ پرت من خاکشیرم میگم نه. چون حداقل چندروزی طول میکشه بازم. آفتین ژل همون لحظه آفت تموم میشه. برید بخرید شک نکنید تاپیک بعدیتون دعا ب جون ماهایی ک آفتین ژل پیشنهاد کردیم میکنید. من کم پیش میاد جواب بدم تاپیکهای سوالی رو. مگر اینکه واقعا خودم ب جوابی ک میخوام بدم رسیده باشم و مطمئن شده باشم

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
حتی دوستمون به همه راهنماییها گفته چرت چ پرت من خاکشیرم میگم نه. چون حداقل چندروزی طول میکشه بازم. آ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 🌹🌹 حتما امتحان میکنم

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
دیفن هیدرامین دفعه پیش دکترم داده بود یکم مونده بود قرقره کردم انگار نه انگار

گوشت داخل پرتقال رو بزار روش.یعنی پوست نازکه رو هم بکن ها.من امتحان کردم خوبه.اگر با درمانهای خونگی خوب نشد.آفتین ژل از داروخونه بخر عالیه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من سه ماهی هست ماهی یکی دوبار میزنم قبلا اینجوری نبودم . انشاءالله تو هم زود خوب بشی 😘

فدات ممنون

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
این برای منه سمت راست یه ،سمت چپ هم لوزمه یه چیزای سفید از سرخودش داره ؟

مطمعنی افته عزیزم؟ دکتر نرفتی؟ من افتایی ک میزنم معمولا قسمت داخلی لبم میزنه.تجربه مورد  اینچنینی نداشتم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی