2777
2789
عنوان

جرعت حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 444 پست
والا پرایم بهترینتون که 2008 عه به 2018 مسی که افتشم بود نمیرسهوینیم والا پارسال کار خاصی نکرد فقط ر ...

حالا دیدی ۱ فصله داری فوتبال میبینی؟ فصل پیش وینی کل اروپا رو دریبل کرد، حداقل آمارو ببین

جهنم؟ ما برنابئو داریم🤍🤍🤍🤍

حالا دیدی ۱ فصله داری فوتبال میبینی؟ فصل پیش وینی کل اروپا رو دریبل کرد، حداقل آمارو ببین

باشه من یه فصله دارم فوتبال میبینم😂😂😂😂😂😂😂😂😂
اینو نگی چی بگی اگه تو به فصل قبل وینی میگی خوب برو فوتبال چند سال پیشو یکم ریواچ کن لذت ببر بجای اینکه بگی وینی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فصل پیش تو افتمون بودیم اونموقعم زنده بودم از تیممون دفاع میکردیم با افتخار تو اوج و افت تیمم بارسای ...

باشه این فصلم میبینمت

کامبک از لیورپول چطور بود؟😂

شایدم از پاریس

اوساسونا ۴تاییتون کرد

درود بر سردار ازمون

ی مدت روش کراش بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

باشه من یه فصله دارم فوتبال میبینم😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینو نگی چی بگی اگه تو به فصل قبل وینی میگی خوب ...

همه میدونن مسی پسر خوبه ی فیفاست که بهش توپ طلا میدن وگرنه رودری از وینی که بهتر نبود

برو بچه بروتویی که ۱ فینال جام جهانی هم ندیدی میای به من میگی؟ اینتر این فصل قشنگ شست و پهنتون کرد🤣 ...

ب قول خیابونی باران به شدت میوزد 

چه بی ربط

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

باشه این فصلم میبینمتکامبک از لیورپول چطور بود؟😂شایدم از پاریساوساسونا ۴تاییتون کرد

والا کامبک که بارسا به کامبک معروفه کامبکیم که هم بارسا به پاریس زد هم کامبکی که چدرتون به فرانسه زد زبان زده خاص و عامه مطمعنی فوتبال میبینی؟
شما که این فصل ماشالا زیاد 4 تایی شدین این حرفو نزن دیگه

والا کامبک که بارسا به کامبک معروفه کامبکیم که هم بارسا به پاریس زد هم کامبکی که چدرتون به فرانسه زد ...

۲ فصل پیش دیدیدم کی ۴ تایی شد

کلا تو تاریختون یه کامبک زدید به لطف واریزی های بارسا و داور با گل های آفساید و پنالتی وگرنه پادشاه کامبک که رئاله

همه میدونن مسی پسر خوبه ی فیفاست که بهش توپ طلا میدن وگرنه رودری از وینی که بهتر نبود

داداش مسی پسر خوب فیفاست؟
2018 مسی رو دیدی با اینکه افتش بود چه اماری داشت؟
ولی پنجم بود مودریچ توپ طلارو برد چون تا فینالرعال برد وگرنه امار فردی مسی از همه بهتر بود

عزیزم اینکه شما ربطشو متوجه نمیشی از اطلاعات کم خودته

والا من ادعایی ندارم که اطلاعاتم زیاده