2777
2789
عنوان

جرعت حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 444 پست
اون 11 تاعم که کاملا بازی سیاسی بوده از پسری که میاد تو نینی سایت همینقدر اطلاعات فوتبالی درمیاد الب ...

وا چه ربطی داشت؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

اون 11 تاعم که کاملا بازی سیاسی بوده از پسری که میاد تو نینی سایت همینقدر اطلاعات فوتبالی درمیاد الب ...

۸تا بایرن چی؟ اطلاعات فوتبالیت زیاده نه؟ تیمبر کی هست و پستش چیه؟ لیورپول چند تا چمپ داره؟

جهنم؟ ما برنابئو داریم🤍🤍🤍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من چیزای خوبی به ذهنم نمیرسه برای اثباتش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی منحرفی نیایش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما هیچ وقت تو حسرت ۳ گانه های داوری شما نیستیم، ستاره ایم هم که پرورش دادید پسر گل فیفا هست۳ گانه یع ...

ما سه گانمون داوریه؟ ببخشیدا اون 15 تا چمپ شما ده تاشو داور واستون گرفته ستاره امونم بهترین بازیکن کل تاریخه اینم سال 2030 که قراره بهترین بازیکن فوتبال تاریخو مشخص کنن مشخص میشه
ترجیح میدیم به 5 تا چمپمون که با خون و دل به دستش اوردیم بنازیم نه 15 تایی که هرجا بگیمش بهمون بخندن
البته یادتم نره الان سه تا از پنج مدعین توپ طلا بارساییه

۸تا بایرن چی؟ اطلاعات فوتبالیت زیاده نه؟ تیمبر کی هست و پستش چیه؟ لیورپول چند تا چمپ داره؟

این سوالایی که میپرسی خیلی مسخرن حقیقت اگه قراره با بلد بودن اینا اطلاعات فوتبالیم بالا باشه باید بمیرم خیلی بیشتر از اینا میدونم و 4 سالم حرفه ای فوتبال بازی کردم دعوت تیم ملی فوتسالم بودم
بازی با بایرنم که 1 به 11 بود اینو همه میدونن

برو بچه برو

تویی که ۱ فینال جام جهانی هم ندیدی میای به من میگی؟ 

اینتر این فصل قشنگ شست و پهنتون کرد🤣🤣

این سوالایی که میپرسی خیلی مسخرن حقیقت اگه قراره با بلد بودن اینا اطلاعات فوتبالیم بالا باشه باید بم ...

تیم فوتسال باشی دلیل نمیشه من اطلاعات فوتبالیم پایین باشه

برو بچه بروتویی که ۱ فینال جام جهانی هم ندیدی میای به من میگی؟ اینتر این فصل قشنگ شست و پهنتون کرد🤣 ...

من که کل بازی های جام جهانیو دنبال میکنم ولیث تو اگه ندیدی بهت حق میدم اونی که اسطوره اتونه تاحالا یبارم فینال جام جهانیو به خودش ندیده
اینتر کلا تو 150 ثانیه اخر تونست مارو حذف کنه شما که با کاشته ها رایس دهنتون سرویس شد
تازه الکلاسیکوهای این فصلم که نگم براتت

ما سه گانمون داوریه؟ ببخشیدا اون 15 تا چمپ شما ده تاشو داور واستون گرفته ستاره امونم بهترین بازیکن ک ...

توپ طلا پارسال که حق وینی رو جلو چشم یه دنیا خوردن

شما چون چمپ ندارید مجبورید وصله داوری به پادشاه و سرورتون بچسبونید، هر سه گانه شما برابر هست با ۵ تا چمپ ما

آمار چیزه دیگه ای میگه، میگه رونالدو بهترین بازیکن جهانه

توپ طلا پارسال که حق وینی رو جلو چشم یه دنیا خوردنشما چون چمپ ندارید مجبورید وصله داوری به پادشاه و ...

والا پرایم بهترینتون که 2008 عه به 2018 مسی که افتشم بود نمیرسه
وینیم والا پارسال کار خاصی نکرد فقط رقیباش خیلی داغونن امسال اگه مرد بود میومد حداقل تو 5 تای اول