2777
2789
عنوان

97 ایا بیان 😎😆

403 بازدید | 110 پست

کار خاصی ندارم 😕

فقط میخواستم 

همشون یه جا جمع کنم همگی بریزیم سرشون بزنیمشون 😬😡👊

بتکونیمشون😆 بفهمن چه تاپیکی و کی باید بزنن

😐

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اینجا واس ماس😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یذره بهشون فخر بفروشیم 😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
اینجا واس ماس😂

کلیش ماس ماس عروووس خانوم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
اینجا واس ماس😂

بقی دیدی چی شد؟ شوشو گفت تلگرامتو پاک کن منم پاکیدم:((

قضیه مشهد رفتنمو فهمیدی؟؟ تاپیکمو خوندی؟؟

اینجا واس ماس😂

😃😆حرفم حرفه ماس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نیلو پیداشون شد ریپلایم کن عقده دعوا دارم😭😂

😂😂😂تو اماده باش باش تا من ریپلای کنم

موندم زرتی یه تاپیک مورد دارم میزنن 

😂

آدم یاد دانشجوهای ترم بوقی میفته 😂😂

😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز