2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد بیاد یه ماه خونه من بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 27 پست

الان فکراتو کن اگه دوست نداری بهش بگو 

ولی اگه اومد دیگه اعتراض نکن و راضی باش

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فکراتو کن اگه دوست نداری بهش بگو ولی اگه اومد دیگه اعتراض نکن و راضی باش

فردا میاد

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خواهرم از مادر جداست. بابامون سالهاست فوت کرده. مامانم نزدیک خونه من مستاجره. من دوتا بچه دارم. مامانم سرطان داره و ازش من مراقبت میکنم. تا الان هیچوقت به خاطر من یه سنگ ریزه جا به جا نکرده. ولی همیشه از من توقع داره. تاپیکام هست.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم مثل شما دل رحمم اگر کسی بهم بدی کنه همین ک ی کم دلبری کنه دلم‌میسوزهولی این‌کار فقط باعث عقب مون ...

😔

تاپیکاتون و راجع به خواهرتون خوندم ،اون داره از شما سواستفاده میکنه ،حالا چون آدم خواهر برادر نداره مجبور نیست هر کسیو قبول کنه ،قشنگ بهش بگو کار دارم نمیتونی بیای،بخدا بیاد رو زندگیت تاثیر منفی میذاره ،خواهرت از کارهاش معلومه شمارو که دوست نداره و داره از شما سو استفاده میکنه ،یجور باهاش رفتار کن خودش و جمع کنه 

گر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

ایشون خواهرت نیست بلکه دشمنت هست ،مگه کسی یکماه میره خونه کسی ؟الان تمام کلاسها چه هنری چه ورزشی،چه آموزشی همه مجازی شده راحت میتونه تو خونه بشینه و آموزش ببینه بدون اینکه مزاحم کسی بشه

تاپیکاتون و راجع به خواهرتون خوندم ،اون داره از شما سواستفاده میکنه ،حالا چون آدم خواهر برادر نداره ...

آره عزیزم کاملاً درسته. چشم