2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب دکترت باید تشخیص بده دیگهمنم دکتر تشخیص داد عمل کردم ولی هنوزم گاهی میره بالا هرروز قطره میریزم😭

منم قطره میریزم ولی چشمام همش میسوزه و سر دردم ینی با عمل بهتر نمیشه؟

دوسال پیش لیزر کردم 

خب دکترت باید تشخیص بده دیگهمنم دکتر تشخیص داد عمل کردم ولی هنوزم گاهی میره بالا هرروز قطره میریزم😭

عملتون چند ساعت طول کشید؟

یک چشمو عمل میکنن یا هر دو باهم؟

ببین مال من انقد بالا بود که آب سیاه اورده بود بخاطر همین عمل کردمیک هفته یک چشم هفته بعد اون یکی

چند وقت پیش عمل کردین؟

فشارچشمتون چند بود؟

من اکثر اوقات چشم‌دردم شما هم این مشکلو دارید؟

باید دکتر تشخیص بده شما از کجا میفهمی فشار چشمت بالاس؟

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

علائمش چیه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عملتون چند ساعت طول کشید؟یک چشمو عمل میکنن یا هر دو باهم؟

اول یک چشمو عمل میکنن بعد چشم دیگه عملشم حدود یک ساعت طول میکشه 

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

علائمش چیه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️