2777
2789
عنوان

بارداری

140 بازدید | 5 پست

۸ ساله ازدواج کردم بچه ندارم همه بهم گیر میدن خودمم دلم بچه میخواد،سه ماهه اقدام کردم ۵ روز مونده به تاریخ پری میترسم باردار نباشم

ممکنه به خاطر سقط های قبلی دیگه نتونم باردار بشم؟!

توکل به خدا عزیزم باردار میشی .منم پنج سال بچه نداشتم اصلا قصدشو نداشتیم همش نیش و کنایه میزدن الانم هر کس میبنه حامله ام میگه شکر خدا .هزار بار شکر که تونستی آوردی یعنی فکر میکنن نازایی داشتم یا یه عده ای کنایه میزنن که اگه اورده بودی الان بچت بزرگ بود 😊مهم نیستن سپردم به خدا

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند تا سقط داشتین؟دلیلش چی بوده؟پسگیری و درمان کردید!اگه زیر سی و پنج سال دارید و مشکل خاصی ندارید تا یک سال احتمال بارداری هست

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

سلام دوستان 

وقت بخیر

من ۱۶ بهمن ماه پریود شدم و بر اساس کیت تخمک گذاری ۵ الی۸ اسفندماه اقدام به بارداری داشتیم.

الان تمام علائم بارداری رو دارم و بیبی چک هام مثبت شدن ، ۱و ۲ فروردین فعالیت بدنی و پیاده روی داشتم، ۳ فروردین خونریزی مختصری داشتم و دکتر برام شیاف پروژسترون تجویز کرد که بعد از استفاده خونریزیم قطع شد اما لکه بینی رو تا امروزم داشتم،بتامروز خونریزی ۵۶۱بود، اما توی سونو ساک حاملگی رو ندیدن و منو ترسوندن که خارج رحمی هستش.

کسی میتونه راهنماییم کنه؟