2777
2789
عنوان

خیانت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 90 پست
آزمایش دی آن آی از بچه ها درسته؟

نه بچهارو اوکی که مال خودشن🤦🏻‍♀️💔 یعنی چیزی راجب بچها نگفته تاحالا

از یه وکیل شنیده خانومه که ازمایشی هست که نشون بده طرف رابطه با چندنفرداشته و.. نمیدونم دقیق

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

نه بچهارو اوکی که مال خودشن🤦🏻‍♀️💔 یعنی چیزی راجب بچها نگفته تاحالااز یه وکیل شنیده خانومه که ازما ...

گفتم که خیلی بعید که خیانت جنسی زن بدونه خیانت عاطفی و علاقه باشه باید بهش متوجه کنه که من خیانت نکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اینم بگم که زنی که خیانت جنسی می‌کنه صد در صد و خیانت عاطفی و عاشقانه هم کرده اگر خیانت کار نی ...

میتونم قسم بخورم راجب خیانت نکردنش، اما اون احمق نمی‌فهمه 

پسرع میدونن چه خانواده ای هستن خانواده دختر، میدونه اصلا مثل اونا نیستن حتی میگه مامانت خیلی زن خوبیه ( پاکه ) تو مثل اون نیستی

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

میتونم قسم بخورم راجب خیانت نکردنش، اما اون احمق نمی‌فهمه پسرع میدونن چه خانواده ای هستن خانواده دخت ...

منم میگم که زن بدونه داشتن علاقه به کسی نمیتونه خیانت جنسی کنه این آقا متوجه نیست بنظرم باید باهاش با خانواده صحبت کنم تا متوجه بشه که همچین چیزی نمیشه 

نظرتون برام مهمه

این تاپیک؟کاربر مرد ندارم تو دوستام دخترا رو تگ کنم؟

اره حتما

واقعا نیاز به کمک داره این بندخدا

لطفا نظرتونو بگین

مرد چون تو خونواده ش اتفاق افتاده همه رو به کیش خود نگاه میکنه و شاید  احترام و طرف داری خانم از برادر شوهر تو دعواها یا سر مسائل دیگه باعث این شک در ذهن مرد شده  

خانم اگه از خودش مطمئنه بره دادگاه از شوهرش شکایت کنه

و در آخر به شوهرش بگه من دیگه نمیتونم این نگاه رو  تحمل کنم هررررر کاری که لازمه تا این شک لعنتی ازت دور بشه حاضرم انجام بدم   اگه قطع ارتباط میخوای انجام میدم   اگه گوشیه   تحویل خودت میدم و اصلا گوشی دست نمیگیرم 

اگه  خونه ست میتونم خونه رو جابجا کنم  حتی بریم یه شهر دیگه زندگی کنیم    اگه به قسم اعتقاد داری تا قسم و قرآن بخورم برات  

مرد چون تو خونواده ش اتفاق افتاده همه رو به کیش خود نگاه میکنه و شاید  احترام و طرف داری خانم از برادر شوهر تو دعواها یا سر مسائل دیگه باعث این شک در ذهن مرد شده  

خانم اگه از خودش مطمئنه بره دادگاه از شوهرش شکایت کنه

و در آخر به شوهرش بگه من دیگه نمیتونم این نگاه رو  تحمل کنم هررررر کاری که لازمه تا این شک لعنتی ازت دور بشه حاضرم انجام بدم   اگه قطع ارتباط میخوای انجام میدم   اگه گوشیه   تحویل خودت میدم و اصلا گوشی دست نمیگیرم 

اگه  خونه ست میتونم خونه رو جابجا کنم  حتی بریم یه شهر دیگه زندگی کنیم    اگه به قسم اعتقاد داری تا قسم و قرآن بخورم برات  

اما توام باید  احتمال بدی داری اشتباه میکنی 

شاید این یه بیماریه و باید درمان کنی 

اگه زندگیمونو دوست داری باید بیای باهم بریم مشاوره و درمان رو شروع کنیم 

مرد چون تو خونواده ش اتفاق افتاده همه رو به کیش خود نگاه میکنه و شاید احترام و طرف داری خانم از برا ...

مرسی ، حتما اینو به خانومه نشون میدم

ممنون که برخلاف بقیه که دنبال زیربغل مار بودن به اصل قضیه توجه کردین❤️

@سین_با_آرای_زیاد‍ @vellichor‍ @نیکوپیماا‍ @mixx‍ دوستان نظرتونو بگین❤️🫶

مرسی عزیزم

@سین_با_آرای_زیاد‍ @vellichor‍ @نیکوپیماا‍ @mixx‍ دوستان نظرتونو بگین❤️🫶

مرسی عزیزم