2777
2789
عنوان

خیانت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 90 پست
بگو

بیا لطفا تموم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بگو

بیا لطفا تموم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حق داره خانمه تا اینجت

بیا لطفا تموم۵۸۱۱

ره اره بگو لایک کن گذشاتی

تموم بیا لطفا۱

میگم که اگر شوهرش شک داره واقعا باید برطرف کنه چون که ممکنه بد پیش بیاد

الان دختره اومده قهر خونه باباش

اخه چجوری برطرف شه ؟ هرچی حالیش نمیشه حرف نمیفهمه

باید برگرده خونه چون مرده فکر می‌کنه که باهاش رابطه داشته این برای یک مرد خط قرمزه

خب دختره بدبخت تا کجا تحمل کنه؟ اونکه راضی نمیشه بره خودشو درمان کنه 

(شهر برادر شوهره با خانواده دختره یکی نیست)

خییییییییلی بد گفتم حق دارین گیج بشینالان بنظرتون دختره چیکار کنه ؟ دوست داره شوهرشو و شوهره هم دوست ...

عزیزم باید بره مشاوره باید اینجوری نمیتونن زندگی کنن اول خانم بره مشاور ،اونجا راهنماییش میکنن شوهرشو چطور بیارن و درمان بشه این اقا مشکوکه در حد تیم ملی صد از صد حس شکاکیت تو بدنش رخنه کرده دست خودشم نیست باید درمان بشه وگرنه این زندگی تدوام نداره

عزیزم باید بره مشاوره باید اینجوری نمیتونن زندگی کنن اول خانم بره مشاور ،اونجا راهنماییش میکنن شوهرش ...

نظر خودمون هم همینه

اما چون راضی نمیشد اومد قهر که مجبور شه بره، گفت بهش تا نری مشاور نمیام گفت نیا 

بعد یروز زنگ زد مامانه بهش گفت بیا ازمایش بگیریم اگه منفی بود بریم مشاور که راحتت کنه از این فکر

میشه اگه کسیو میشناسی تگ کنی نظرشونو بگن؟

اقاهِ اینقد وابستس به خانومش

اصلاً تنها خونه نمیره هیچ وقت هیچی از کارای بانکی نمی‌دونه با اینکه وصل به شغلش و برای مشکلات خانوادگیشون سر ارث و میراث که فقط برادرا می‌رفتند انمش می‌گفت اگه تو نیایی نمیرم خانمش می‌رفت حساب کتاب می‌کرد براش بدون اون نمی‌تونه حتی قدم برداره

واقعا باید ثابت کنه که با اون مرد رابطه نداشته چون که رابطه حنسی دیگه خط قرمز آخر مرده

بجز ازمایش راه دیگه ای نیست

که خود اقا گفته میام بریم ازمایش بده ثابت شه بهم

بعد جواب دیگه محبورش کنن بره مشاور

بجز ازمایش راه دیگه ای نیستکه خود اقا گفته میام بریم ازمایش بده ثابت شه بهمبعد جواب دیگه محبورش کنن ...

البته اینم بگم که زنی که خیانت جنسی می‌کنه صد در صد و خیانت عاطفی و عاشقانه هم کرده اگر خیانت کار نیست خوب پس مشخصه دیگه